Tatranskí Vlci – R. Víťazi 6:4 (kon.)
koniec
Tatranskí Vlci
6:4 (0:1, 2:1, 4:2)
Ruskí Víťazi
Sobota 01.10.2011, 19:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • MHL
Partner:
     
    Tatranskí Vlci zaknihovali ďalšie veľké víťazstvo. Dokázali poraziť Ruských Víťazov, najmä zásluhou hattricku Jiřího Sekáča zo záverečnej tretiny. Tri body ostávajú na Slovensku. (21:12:16)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:03
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Zrejme je rozhodnuté. Ruskí Víťazi už stavili na vabank, tlačili sa do útoku, pritom zabudli na troch hráčov, ktorí boli len proti jednému ruskému bekovi, dokonca Matai s Jaroslavom ŠARŠOKOM úplne osamotení pred Saprykinom. Druhý menovaný z Vlkov doklepol puk už do odkrytej bránky. Asistencie: Jakub Matai, Jiří Sekáč.
     
    57:27
    Vo veľkej príležitosti Fedosejev, ktorý po vynikajúcej prihrávke od Belousova nedokázal prestreliť Hrušku, a to mu stačilo puk dvihnúť len o niečo vyššie.
     
    55:50
    Obe mužstvá už s piatimi hráčmi na ľade. Ešte jedna informácia, v bránke Ruských Víťazov došlo k striedaniu, keď po piatom góle vystriedal Ivančika Igor Saprykin.
     
    54:53
    Víťazi dali gól! Kontaktný gól ruského mužstva. Medzi kruhmi na vhadzovanie stál osamotený Gennadij SABININ, ktorý to už dnes akoby povestne zavesil medzi spojnicu bránky. Asistencie: Georgij Belousov, Vladislav Gagloev.
     
    54:25
    Po prečíslení 2 na 1 sa ocitol v šanci Csányi, minul bránku hostí.
     
    53:50
    Už po niekoľký raz v tomto stretnutí uvidíme hru 4 na 4, Ježek vylúčený na 2 minúty za údery.
     
    53:24
    A znova sa bude vylučovať. Jeremenko fauloval pred vlatným brankárom Mráza.
     
    52:52
    Už aj domáci tím v pätici.
     
    51:56
    Hostia v plnom počte. Po inkasovanom góle ich čaká skrátená presilovka.
     
    51:36
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Na ľade v Spišskej Novej Vsi pristála šiltovka po treťom góle Jiřího SEKÁČA. Ten predviedol pri hre 4 na 4 úplne identickú akciu ako pri jeho prvom góle a brankára Ivančika nachytal "na hruškách". Bez asistencie.
     
    50:52
    Na ľade sa počet hráčov vyrovná, Mráz odchádza na trestnú lavicu taktiež, inkasoval dvojminútový trest za podrazenie, aj keď domáci kapitán Ježek ešte avizoval u hlavného rozhodcu filmovanie.
     
    49:56
    Domáce mužstvo má možnosť prevahy o jedného hráča, vylúčeným je Petrakov, 2 minúty za údery.
     
    48:57
    Tatranskí Vlci dali gól!
    V priebehu niekoľkých minút tretí gól. Juniori HC LEV idú po tretíkrát v tomto zápase do jednogólového náskoku. Jiří SEKÁČ sa presadil druhýkrát hneď po sebe, tento raz si to vzal z opačnej strany, opäť sa natlačil pred Ivančika, ktorému nasadil možno aj nechtiac "jasličky". Asistencia: Ondrej Malec.
     
    47:23
    Víťazi dali gól! Znova vyrovnané. Perfektnou strelou sa predviedol z ľavej strany Georgij BELOUSOV, ktorý pálil z prvej po prihrávke od Jeremenka. Asistencie: Jevgenij Jeremenko, Aleksandr Fedosejev.
     
    46:21
    Domáci Slovák odchádza na trestnú lavicu, 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    45:33
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Jiří SEKÁČ sa blysol pekným gólom. Už od modrej čiary nakopol, preštrikoval sa cez obranu Čechova a zakončím prekvapil Ivančika, ktorý ostal na ľade a puk smeroval pod hornú žrď. Bez asistencie.
     
    44:47
    Hostia v plnom počte. Vlci boli takmer počas celej výhody o jedného hráča nasťahovaní v útočnom pásme, početnosť streľby však bola nízka.
     
    43:54
    Nedvědov projektil od modrej skončil v náručí Ivančika.

    Peter Petráš

    Góly a asistencie: 32. Matai (Kořínek, Mráz), 33. Slovák (Glemba), 46. Sekáč, 49. Sekáč (Malec), 52. Sekáč, 60. Šaršok (Matai, Sekáč) - 10. Khokhlov (Belousov, Valerko), 34. Belousov (Khokhlov), 48. Belousov (Jeremenko, Fedosejev), 55. Sabinin (Belousov, Gagloev)


    Tatranskí Vlci: Hruška - Šulák, Jank, Nedvěd, Kořínek, Motejlek, Vlach, Chalupa, Dvořák - Mráz, Ježek, Csányi - Matai, Šaršok, Sekáč - Kuřítko, Sýkora, Malec - Bárta, Glemba, Slovák
    Ruskí Víťazi: Ivančik (od 52. Saprykin) - Jeremenko, Sabinin, Dubovitskij, Khokhlov, Tatalin, Kudinov, Glotov - Valerko, Fedosejev, Belousov - Žarikov, Gagloev, Goldobin - Sitnikov, Osipov, Kurbatov - Kolychev, Petrakov, Ivanov

    Rozhodca: Gofman - P. Korba, M. Korba