Plzeň – K. Vary 6:2 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
6:2 (0:0, 4:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
cz Štvrtok 29.09.2011, 18:10 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    54:07
    Petr Gregořek (KVA) je vyloučen na dvě minuty. Indiáni hrají přesilovku.
     
    50:06
    Další vyloučení pro hosty - Marek Melenovský (KVA) si nyní odsedí dvouminutový trest za hákování. V témže čase je vyloučen Lukáš Pech (KVA) za nesportovní chování na deset minut osobního trestu.
     
    46:59
    Pojďme se ale rychle vrátit k hokeji; na trestné lavici už sedí František Skladaný (KVA), který je vyloučen za vysokou hůl. Indiáni mají přesilovku.
     
    42:00
    Jan Kovář se skvěle protáhl kolem dvou hráčů, ale Tomáš Klíma (KVA) zatáhl za záchrannou brzdu a mladého Plzeňana podrazil. Přesilovka pro domácí barvy.
     
    35:37
    Zcela zbytečný faul teď připisujeme mladému Tomáši Pitulemu (PLZ), který dohrával svého hráče, ale je mu pískán krosček.
     
    25:59
    Petr Gregořek (KVA) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    23:36
    Domácí gólman Svoboda byl ve složité situaci, když musel odklidit puk před třemi soupeři. To se mu nakonec nepovedlo a puk poslal mimo hřiště. Trest odpyká Mrňa.
     
    19:39
    Tak ještě stihneme jedno vyloučení. Na trestnou míří Radek Duda (PLZ) na dvě minuty za napadení.
     
    6:34
    A toto vypadá zajímavě! Na trestné je totiž další z hostí, za sekání bude pykat Gulaši.
     
    5:53
    Duda v další příležitosti byl faulován a vybojoval tak přesilovku pro svůj tým. Na trestné Pech (KVA).

    Lucie Mužíková

    Lukáš Kratochvíl

    Góly a asistencie: 23. Dvořák (Pitule, Duda), 28. Vlasák (Kratěna, Hlinka), 29. Pitule (Vostřák, Dvořák), 30. Johnson (Kovář), 45. Hlinka (Kratěna, Heřman M.), 55. Kratěna (Vlasák, Kaberle) - 41. Pech (Kumstát, Bombic), 59. Zucker (Zaťovič)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Hanzlík, Jeřábek, Kaberle, St. Pierre, Růžička, Dresler, Marušák - Vlasák, Straka, Duda - Mrňa, Hlinka, Kratěna - Petruška, Jan Kovář, Vostřák - Johnson, Pitule, Dvořák.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator – Gulaši, Nosek, Gřegořek, Bombic, Rohan M., Gründling, Přindiš, Prošek – Košťál, Pech, Kumstát, Skladaný, Melenovský, Dej, Zaťovič, Klíma, Kuběna, Kupec, Vachovec, Rohan T.