Třebíč – Kadaň 4:3 (po pr.) | Benátky n/J – Beroun 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 3:4 (kon.)
Chomutov – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Most 7:2 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 7:3 (kon.)
Písek – Jihlava 1:4 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Královští lvi Hradec Králové
cz Pondelok 26.09.2011, 17:30 • Pirátská aréna • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí kapitán obral u puk na modré hostujícího obránce a vyslal do nájezdu Procházku. S jeho blafákem si Čech poradil ale proti dorážce MILANA KRAFTA už byl bezmocný. Asistence. Milan Procházka a Dwight Helminen.
     
    44:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využili rozpaků v domácí souhře a snižují. Střelou k tyči pod lapačkou Hanuljaka se prosadil ZDENĚK KUBICA. Asistence: Jan Berger.
     
    33:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1 a vyřešili to skvěle. Dwight Helminen natáhl na sebe obránce a přihrál NIKOLOVI GAJOVSKÉMU před kterým zívala odkrytá branka hostujícho mužstva. Asistence: Dwight Helminen.
     
    27:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Potvrdilo se staré známe nedáš, dostaneš. Z rychlého protiútoku se střelou pod vyrážečku Jakuba Čecha prosazuje FILIP SEMAN. Asistence: Jakub Grof a Martin Davídek.
     
    0:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se ujímají bleskově vedení. Po střele Jakuba Grofa od modré se v tlačenici před brankou prosadil domácí kapitán MILAN KRAFT a propasíroval puk mezi pravou tyčkou a betonem Jakuba Čecha. Asistence: Jakub Grof

    Pavel Kadeřábek

    Góly a asistencie: 1. Kraft (Grof), 28. Seman (Grof, Davídek), 34. Gajovský (Helminen), 58. Kraft (Procházka, Helminem) - 45. Kubica (Berger)


    Piráti Chomutov: Hanuljak(Řehoř) - Palin, Pulpán - Grof, Havíř - Jillson, Macháček - Kůs, Mrázek - Hruška, Gajovský, Hřebejk - Helminen, Kraft, Procházka - Ondřej, Jabrocký, Hafenrichter - Davídek, Sikora, Seman
    Královští lvi Hradec Králové: Čech(Blažek) - Čížek, Karlíček - Poživil, Vágner - Chmelíř, Hendrich - Čáp, Zdráhal - Jindřich, Brož, Kadlec - Budínský, Koudelka, Moskal - Kubeš, Tvrdík, Látal - Berger, Macháň, Kubica

    Rozhodca: Horák - Arazimová, Čížek