Žilina – Poprad 0:5 (kon.) | Martin – Nitra 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 2:1 (kon.)
Košice – HC Slovan 5:1 (kon.) | B. Bystrica – Zvolen 3:4 (po s.n.)
koniec
HC Košice
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Utorok 20.09.2011, 18:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:18:17)
     
    59:50
    Vylúčenie hostí v samom závere stretnutia, keď si na trestnú lavicu sadá Ivan Ďatelinka.
     
    59:34
    Standing ovation na záver ako ocenenie výkonu domácich hráčov.
     
    58:53
    V Steel aréne vrcholia oslavy, ďalší skalp zo série najcennejší, stav 5:1 a výborný hokej určite potešil každého diváka, ktorí si dnes našiel cestu na hokej do košíc.
     
    57:26
    Obrovská šanca Košíc, Dušan Pašek vypálil prudkú strelu smerom na bránu, nechýbalo veľa a diváci sa mohli tešiť z ďalšieho presného zásahu svojho tímu.
     
    56:03
    Slovan sa stále márne snaží niečo spraviť s výsledkom, aspoň kozmezická úprava by možno zmiernila smútok cestou do hlavného mesta.
     
    53:43
    Slovan hrá po dlhšom čase v pätici, hostia sa zbytočne vlastnou nedisciplinovanosťou pripravili o posledné minúty stretnutia v ktorých mohli ešte niečo za stavu 4:1 spraviť, už to však vyzerá na jasné víťazstvo domáceho celku.
     
    52:06
    Košice sa vlastnými nepresnosťami pripravili viacnásobne o útočné pásmo, diváci stále čakajú na šiesty gól svojich miláčikov.
     
    51:28
    Tresnú lavicu hostí bude o chvíľu treba vymeniť tak často sa otvára, aj tentoraz si na ňu sadá Libor Hudáček a hostia tak opäť budú hrať v početnej nevýhode o dvoch mužov.
     
    50:12
    Košickou Steel arénou sa už valí jedna mexická vlna za druhou, domáci hokejisti sú navyše v útočnom pásme a o náladu je postarané.
     
    49:58
    V krátkom časovom úseku ďalšie vylúčenie hosťujúceho tímu, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť hráč s číslom 83 Martin Bakoš.
     
    49:41
    Košice dali gól!
    Košice využívajú druhú presilovú hru 5 na 3 v zápase, keď sa pred bránou dostal k puku po presnej prihrávke PETER BARTOŠ a ten potešil skoro 8000 divákov v Steel aréne.
     
    49:09
    Ďalšie vylúčenie bratislavského tímu, keď si na trestnú lavicu sadá za seknutie Michal Dobroň, Košice tak budú hrať 1:13 v početnej výhode o dvoch mužov, samozrejme ak nepadne gól.
     
    48:15
    Veľká šanca Košíc, keď sa po zmätku pred Konrádom pokúšali traja domáci hráči zatiahnuť puk za bránkovú čiaru, ani z tejto akcie však nakoniec zapršal piaty gól domáceho tímu v tomto stretnutí.
     
    47:58
    Vylúčenie hostí - na trestnú lavicu si za hákovanie odchádza sadnúť Michal Hudec.
     
    46:31
    Košice sa zatiaľ veľmi dobre bránia, puk držia ďaleko od vlastnej brány a hosťom veľa času na prípadné skresanie nepriaznivého skóre neostáva.
     
    45:44
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú lavicu si sadá Ján Tabaček na dve minúty za krošček.
     
    45:22
    Nervozita na ľadovej ploche stúpa, hlavne hostia sú čoraz viac nervóznejší a vyvolávajú šarvátky.
     
    44:21
    Hrá sa už v plnom počte, počas hry 4 na 4 sme veľa akcie na ľadovej ploche nevideli, ani jedno mužstvo si nevedelo vypracovať stálejší tlak aj napriek menšej prevahe domáceho tímu.
     
    43:25
    Draveckého pekný pokus potrápil Konráda v bráne bratislavského tímu, ten na chvíľu nevedel kde je puk no nakoniec našťastie pre hráčov skončil v bezpečí konrádovej lapačky.
     
    42:23
    Vylúčenie na obidvoch stranách, Radek Deyl a Martin Bakoš si sadajú na trestnú lavicu, hrať sa bude 4 na 4.
     
    41:32
    Slovan sa zatiaľ márne pokúša niečo vymyslieť v útočnom pásme, hostia stále zaostávajú o tri góly v útoku to nieje ani v tretej tretine veľmi ružové.
     
    40:24
    Hra je momentálne prerušená, keď na ľadovej ploche ležal Peter Bartoš, ktorý avizoval faul na svoju osobu, vylučovať sa však nebude a hrať sa bude o pár sekúnd.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:23
    Dušan Pašek nevyužíva veľkú príležitosť na strelenie piateho gólu, a diváci ani z druhého domáceho tohto sezónneho trestného strielania nevideli gól.
     
    39:23
    Dušan Pašek vo veľkej šanci, domáci útočník však bol faulovaný a hlavný rozhodca nariadil trestné strielanie !
     
    38:28
    Obrovská šanca hostí, puk poskakoval pred bránou ale nakoniec sa ubral tesne vedľa ľavej tyčky košického brankára, hostia neboli ďaleko od druhého gólu.
     
    37:23
    Košice tlačia na pílu v útočnom pásme, viacero striel smerovala na bránu hosťujúceho tímu, no diváci sa ani na konci druhej časti nemohli tešiť z piateho gólu svojich miláčikov.
     
    35:28
    Z ničoho nič sa dostali domáci hráči do nebezpečnej situácie pred bránou, brána hostí však odolala a po pár sekundách sa bude vhadzovať v útočnom pásme Košíc.
     
    34:18
    Košice si zahrajú presilovú hru, keď si na trestnú lavicu sadá za hákovanie Peter Fruhauf.
     
    33:08
    Pekná akcia domáceho tímu na ktorej konci bol Vladimír Dravecký, ten však z otočky nevyťažil piaty gól svojho tímu, diváci sa však zatiaľ stále veľmi dobre bavia aj napriek jeho neúspechu.
     
    31:29
    Košičania pokračujú v tlaku, domáci hokejisti oveľa častejšie držia puk vo svojej moci ako ich súper a diváci v košickej Steel aréne nemôžu ľutovať návštevu dnešného stretnutia.
     
    30:08
    Košičania pokračujú vo svojej akcii v útočnom pásme, zatiaľ však väčšinou len pri mantineli za bránou.
     
    29:24
    Košická akcia traja na jedného nedopadla podľa predstáv domácich hráčov, pozorný bratislavský brankár sa nenechal vystrašiť, postrážil si svoju bránu a nemusel tak po piatykrát lovit puk zo svojej siete.
     
    28:28
    Hylák musel byť opäť na pozore, keď si jeho bránu vyhliadol ako vhodný cieľ Miroslav Šatan, ktorý sa snažil, snažil ale nakoniec jeho pokus vytlačil pozorný košický brankár do bezpečia.
     
    27:12
    Hylák mal čo robiť s dvoma pokusmi hráčov bratislavského Slovana, košický brankár bol však v pozore a obidva tieto pokusy dokázal zlikvidovať.
     
    26:39
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Peter Huba.
     
    24:34
    Alexander Hylák si vyslúžil ovácie z publika, keď zmaril pekný nájazd Miroslava Šatan, ktorý sa nemohol tešiť z druhého presného zásahu svojho tímu v dnešnom stretnutí.
     
    24:08
    Dnešné stretnutie sleduje 7714 platiacich divákov.
     
    23:49
    Košice dali gól!
    Košičania využívajú presilovú hru 5 na 3, keď sa po strele ocitol puk tesne pred bránou, k dorážke sa dostal MIROSLAV ZÁLEŠÁK, ktorý ťažký puk zo vzduchu dotlačil za chrbát bratislavského brankára.
     
    23:25
    Košičania si zahrajú presilovú hru 5 na 3, keď si na trestnú lavicu odišiel sadnúť Michal Dobroň.
     
    23:25
    Peter Bartoš sa sám rútil smerom na bránu svojho súpera, domáci hráč však nemal toľko priestoru aby mohol lepšie zakončiť a jeho strelecký pokus zmaril pozorný Konrád.
     
    22:39
    Vylúčenie hostí - na trestnú lavicu si sadá Libor Hudáček na dve minúty za seknutie
     
    22:24
    Vladimír Dravecký svojou strelou skúsil ohroziť Konráda v bráne bratislavského tímu, jeho pokus nemieril zle no nakoniec skončil bezpečne vo výstroji brankára Slovanu.
     
    20:56
    Začalo sa v podobnom duchu ako na začiatku prvej tretiny, Košice sa tlačia s pukom pred bránu svojho súpera no k lepšiemu streleckému pokusu sa ešte nedostali.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:52
    Hra je osem sekúnd pred koncom úvodnej časti prerušená, keď na ľadovej ploche leží jeden z hráčov bratislavského tímu.
     
    18:26
    Slovan dal gól!
    Aj hostia si otvárajú streleckú listinu v dnešnom stretnutí, keď sa po zmätku pred košickou bránou najlepšie zorientoval JOZEF BALEJ, ktorý presne vystrelil nad ležiaceho Hyláka.
     
    17:45
    Hylák opäť podržal svojich spoluhráčov, keď smerom na jeho bránu smerovala prudká strela v podaní hráčov Slovana, skóre sa však ani necelé tri minúty pred koncom úvodnej časti nemení.
     
    16:54
    Košice už hrajú v plnom počte, skončilo sa dlhé štvorminútové vylúčenie Michala Šedu.
     
    15:45
    Košičania sa naďalej veľmi dobre bránia v početnej nevýhode a diváci ich zato odmeňujú mohutným potleskom.
     
    15:14
    Hylák si musel dať pozor na nepríjemnú strelu jedného z hráčov hostí od modrej čiare, všetko je však v poriadku a zaplnenej Steel aréne momentálne spadol kameň zo srdca.
     
    14:35
    Atmosféra zatiaľ nemôže byť lepšia, domáci hokejisti vyhrávajú od desiatej minúty úvodnej tretiny už 3:0 a to navyše nad Slovanom čo diváci v košickej Steel aréne milujú.
     
    13:45
    Košičania sa vo vlastnom oslabení dokázali dostať do útočného pásma, zatiaľ čo zverenci Antonína Stavjaňu miešali puk ďaleko od vlastnej brány nabehol na ľad štvrtý hráč oceliarov.
     
    13:13
    Slovan sa usadil v útočnom pásme.
     
    12:49
    Prepáčte pokračujúce problémy s internetovým pripojením, na trestnú lavicu si momentálne sadá tretí hráč domáceho tímu, hostia z Bratislavy tak budú mať ideálnu príležitosť na dotiahnutie o jeden gól.
     
    8:33
    Košice dali gól!
    Košičania sa tešia do tretice, keď sa pred bránou presadil dobiedzavý CHOVAN, ktorému sa aj s dávkou šťastia podarilo pretlačiť puk za bránkovú čiaru.
     
    7:45
    MIroslav Šatan sa s pukom snažil niečo vymyslieť v útočnom pásme, jeho strela však neslávila väčší úspech a nakoniec skončila na pozornom Hylákovi.
     
    7:09
    Slovan zatiaľ nevie čo s pukom a absolútne sa mu nedarí prejsť s pukom do útočného pásma kde by mohli lepšou strelou prekonať zatiaľ unudeného košického brankára.
     
    6:33
    Vladimír Dravecký takmer spoza brány prekvapil brankára bratislavského slovanu, ten dlhšie nevedel kde je puk no nakoniec bol bezpečne ukrytý v jeho výstroji.
     
    5:41
    Oceliari začali vynikajúco a dvoma presnými zásahmi určite potešili zhruba 7500 až 8000 divákov v Steel aréne, Košice navyše pokračujú v tlaku v útočnom pásme.
     
    5:05
    Košice dali gól!
    Steel aréne oslavuje po 2x v dnešnom stretnutí a hneď na začiatku šiestej minúty, keď sa druhým presným zásahom v stretnutí prezentoval PETER FABUŠ, ktorý potešil oko diváka v hojne zaplnenej Steel aréne.
     
    3:33
    Košice dali gól!
    Prepáčte menší výpadok spojenia, počas ktorého sa v Steel aréne oslavoval úvodný gól oceliarov, presným strelcom bol PETER FABUŠ.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 4. Fabuš, 6. Fabuš, 9. Chovan, 24. Zálešák, 50. Bartoš - 19. Balej


    HC Košice:
    HC Slovan Bratislava:

    Diváci: 7714