Varnsdorf – Jihlava 4:0 (kon.) | Čáslav – Brno 1:0 (kon.) | Znojmo – Táborsko 3:1 (kon.)
koniec
1. SC Znojmo
3:1 (1:0)
FC SILON Táborsko
cz Nedeľa 11.09.2011, 17:00 • Městský stadion Husovy Sady, Znojmo • Chance Národní Liga (CZ)
     
    88
    Sezimovo Ústí právě vstřelilo branku!

    Vlastimil Hrubý nakonec o své čisté konto přichází. K pokutovému kopu se postavil kapitán Jiří Kostečka a poslal Hrubého na opačnou stranu. Alespoň tedy malá útěcha pro Spartak.
     
    73
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Pěkná kombinační akce, po které je téměř jasné, že tři body zůstanou ve Znojmě. TOMÁŠ VAŠÍČEK se před šestnáctkou uvolňoval, nakonec přihrál Pacandovi, který mu míč z první vrátil. Znojemský útočník si pak míč o metr před bránícím hráčem posunul do strany a zamířil přesně k pravé tyči. Natahující se Fryšták byl bez šance.
     
    58
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Po ztrátě míče hostů mohl jít do otevřené obrany a přečíslení dva na jednoho TOMÁŠ OKLEŠTĚK. Vyměnil si míč s Lackem, který mu vrátil míč do vápna na levou stranu, odkud znojemský záložník zamířil na bližší levou tyč a Fryšták na přesně umístění míč nedosáhl.
     
    8
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Znojmo mělo možnost kopat pokutový kop i v minulém kole v Jihlavě, tam ho ale neproměnil Yonov. Teď se postavil k penaltě MILAN PACANDA a nedal brankáři Fryštákovi šanci. Počkal si na jeho pohyb a pak v klidu poslal míč do protipohybu gólmana.

    Zdeněk Plánka

    Góly: 8. Pacanda (pen.), 58. Okleštěk, 73. Vašíček - 88. Kostečka (pen.)

    Karty:   34. Mička (ZNO), 42. Hnaníček (ZNO), 88. Hrubý (ZNO) - 8. Fryšták (SEZ), 11. Vukadinovič (SEZ), 63. Dobal (SEZ), 66. Ciferský (SEZ)


    1. SC Znojmo: Hrubý - Hříbek, Yonov (K), Mička, Sukup - Okleštěk (79. Lukáš), Lacko, Hnaníček (76. Trnovec), Zifčák - Pacanda, Vašíček.
    FC SILON Táborsko: Fryšták - Ciferský, Nesvadba, Ptáček, Rožboud (66. Sklenář) - Vukadinovič V., Dobal (66. Šturma), Kostečka (K), Javorek - Mach, Vyhnal

    Rozhodca: Pavel Franěk - Josef Košec, Petr Blažej

    Diváci: 775