Jihlava – Olomouc 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 0:0 (zruš.)
Kladno – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 0:5 (kon.)
Klášterec nO – Sokolov 5:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Písek – Gap 2:1 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Beroun 0:1 (kon.) | Havířov – Opava 5:3 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 5:1 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
4:2 (0:0,2:2, 2:0)
BK Mladá Boleslav
cz Štvrtok 25.08.2011, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Prípravný zápas
Partner:
     
    57:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno dvakrát odrazilo puk na modrou čáru. Podruhé, v momentě, kdy Čutta chtěl rychle vystřelit, MAREK HOVORKA vypíchl puk hostujícímu bekovi a řítil se sám na branku. Naznačil tvrdou ránu a poté chytrou střelou pod Valentem poslal Kladno do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    54:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dragoun pláchl po křídle a v akci tři na jednoho našel Kallu. Ten zachoval chladnou hlavu a poslal puk třetímu v pořadí MARKU HOVORKOVI, který trefil prázdnou boleslavskou branku, neboť Valent počítal už se střelou od Kally. Asistence: Jaroslav Kalla, Michal Dragoun.
     
    38:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vyrovnává ještě v první třetině a po hezké akci. Knotek nahrál k mantinelu na Bělohlava, který krásně před brankou našel VÍTĚZSLAVA BÍLKA, který trefoval prakticky do prázdné branky. Asistence: Radek Bělohlav, Tomáš Knotek.
     
    36:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sotva jsem chtěl napsat, že se Boleslav pohodlně brání, přišla gólová akce Kladna, na jejíž konci stál po nezištné přihrávce od Kally DAVID RŮŽIČKA, před kterým zívala poloprázdná branka. Asistence: Jaroslav Kalla, Michal Dragoun.
     
    33:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do zaslouženého vedení o dvě branky. Zbyněk Hrdel se dobře uvolnil před brankou a mezi kruhy našel ZDEŇKA BAHENSKÉHO, který se trefil mezi Cháberovy betony. Asistence: Zbyněk Hrdel, Milan Mikulík.
     
    29:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MILAN MIKULÍK najížděl v souboji jeden na jednoho do kladenského pásma a rychlou střelou se trefil přesně nad lapačku Chábery - 0:1! Asistence: Zdeněk Bahenský.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 37. Růžička (Kalla, Dragoun), 39. Bílek (Bělohlav, Knotek), 55. Hovorka (Kalla, Dragoun), 58. Hovorka - 30. Mikulík (Bahenský), 34. Bahenský (Hrdel, Mikulík)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Toman, Růžička, Piskáček, Procházka, Drtina, Lepine, Diviš, Kameš - Bílek, Kuchler, Bicek - Lukáč, Kafka, Melka - Dragoun, Kalla, Hovorka - Bělohlav, Knotek, Látal.
    BK Mladá Boleslav: Valent (Hübl) - Čutta, Beňovič, Rýgl, Dudáš, Baldwin, Jindra, Marušák, Chaloupka - Tomas, Bahenský, Mikulík - Tománek, Balaštík, Vrbata - Loskot, Hrdel, Jiránek - Lenc, Výborný, Plodek.

    Rozhodca: Dundr - Frühauf, Řešátko.