Sokolov – Brno 2:2 (kon.) | Bohemians – Táborsko 1:2 (kon.) | Karviná – Třinec 2:1 (kon.)
Opava – Vlašim 4:1 (kon.) | Zlín – Znojmo 3:1 (kon.)
koniec
FC Zlín
3:1 (2:1)
1. SC Znojmo
cz Sobota 20.08.2011, 19:00 • Letná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
     
    81
    Zlín právě vstřelil branku!
    Patrně právě diváci viděli vrchol večera. Po přímém kopu z pravé strany, který zajrával Polách, míč obrana hostů odkopla z šestnáctky, ale ten letěl přímo k rozběhnutému R. DOBEŠOVI, který z 20 metrů z voleje napálil nechytatelnou bombou nádherně do branky - 3:1.
     
    24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se opět ujímají vedení. Po rychlém útoku se z pravého roku šestnáctky trefil do vzdálenějšího růžku branky krásnou diagonálou ŽELEZNÍK.
     
    6
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Odpověď Znojma na sebe nechala čekat jen jednu minutu. Hosté se jednoduše po rozehrání dostali před šestnáctku, kde napřáhl PODZEMSKÝ a poslal balon k levé tyči. Dezorientovaná obrana Zlína se jen dívala jak se brankář Dostál jen marně natahuje - 1:1.
     
    5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na druhé straně Zlín dokázal využít svou druhou šanci. nejdříve po centru Švacha minul balon Dobeš, ale o chvíli později už byl úspěšný POZNAR.

    Drahomír Kvasnička

    Góly: 5. Poznar, 24. Železník, 81. R. Dobeš - 6. Podzemský

    Karty:   65. J. Dobeš (ZLN) - 74. Podzemský (ZNO)


    FC Zlín: Dostál - Jugas, Malý, Kubica, Jelínek - Paciorek (61. Elšík), Polách (86. Motal), Dobeš R., Švach - Poznar, Železník (60. . Dobeš)

    1. SC Znojmo: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Sukup - Lukáš (60. Krhut), Hnaníček, Podzemský, Zifčák - Pacanda (80. Trnovec), Vašíček

    Rozhodca: Možíš - Kordula, Peřina

    Diváci: 2291