Nitra – K. Vary 0:0 (*17:00) | Ústí n/L – Wolfsburg 5:6 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:0 (kon.)
Trenčín – Nitra 3:0 (kon.) | Milevsko – Jindř. Hradec 3:7 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.)
HC Slovan – Vienna 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Senica 2:3 (po s.n.) | Poprad – Poľsko 1:2 (kon.)
Linz – K. Vary 0:0 (19:15)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HK Nitra
Piatok 19.08.2011, 17:30Prípravný zápas
Partner:
     
    36:52
    Trenčín dal gól!
    Dalo by sa povedať, že 6 na 4 v prospech Dukly, keď asistenciu na tretí gól si môže pripísať Špilár, prihral domácemu Ďurišovi, ten na pravej strane vysunul do nájazdu z uhlu Marka DAŇA, ktorý si svoj prvý gól v senior tíme zapamätá ako nechytateľnú strelu švihom do šibenice ponad rameno Čiliaka. S týmto pukom sa už viac hrať nebude, skončí u Daňovcov, Marko si ho hneď vzal.
     
    32:24
    Trenčín dal gól!
    Smolný moment pre Čiliaka. Lelkeš za bránou vybojoval puk pred Radulaya, ten spoza brány na boku pomedzi nohy kľačiaceho Čiliaka prepasíroval puk pred bránu, kde stál osamotený SOJČÍK. Ten len doklepol do prázdnej brány.
     
    03:07
    Trenčín dal gól!
    Dukla otvára skóre po hrubej chybe jedného z obrancov Nitry, buď Ďuráka alebo kolegu v obrane Žvatoru, kedy vo vlastnom pásme na ľavom kruhu zadovkou nedôrazne vyhadzoval stredom pásma puk von, ten sa len tak dostal medzi kruhmi k osamotenému Andrejovi ŠŤASTNÉMU, strela švihom pod vyrážačku znamená otvorenie skóre.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 4. Šťastný, 33. Sojčík (Radulay, Lelkeš), 37. Daňo (Ďuriš)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Chovan, bednár - Kopecký, Šťastný, Mikula 2. Hlubuček, Gabriš - Lipták, Ďuriš, Koložváry 3. Trefný, Štindl - Sojčík, Lelkeš, Radulay 4. Bagin, Imrich - Rúžička, Daňo, Filo
    HK Nitra: Čiliak - 1. Žvatora, Ďurák - G.Saliji, Krištof, Podstavek 2. Bača, Hruška - Ručkay, Štefanka, Špilár 3. Rais, Polák - Kováčik, Mašlonka, S.Saliji 4. Grošaft, Hrnka, Lauko

    Rozhodca: Krist

    Diváci: 150