Martin – Sanok 8:1 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:3 (po s.n.) | Klatovy – Sokolov 7:4 (kon.)
koniec
HK VITAR Martin
8:1 (2:0, 2:0, 4:1)
KH Sanok
Streda 17.08.2011, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Prípravný zápas
Partner:
     
    58:52
    Martin dal gól!
    Zlé vyhodenie puku a Škoda dáva ako tretí martinský hráč v poradí svoj druhý gól v stretnutí.
     
    55:00
    Martin dal gól!
    Ďalšia dorážka, či skôr usmernenie puku do hosťujúcej bránky. Škoda pripravil pozíciu pre Sobotu, ktorý sa nezvykne pred bránkou mýliť. Asistencie Škoda a Murček.
     
    52:40
    Martin dal gól!
    Takmer stratený puk vybojoval Markovič. Nasledovala prihrávka na Galamboša, ktorý vypálil na Odrobneho. Poľský brankár však neudržal puk vo svojej moci, ktorý mu vypadol a pre Jonáka bolo lahôdkou puk doraziť do bránky.
     
    50:24
    Sanok dal gól! Poliakom sa z ojedinelej šance darí streliť čestný gól. Veľmi nepríjemná situácia, kedy už Zapalovu strelu mal Šimko v moci a Kolusz napokon dostáva puk popri pravej žŕdke za jeho chrbát.
     
    44:45
    Martin dal gól!
    Prekvapivá strela z uhla z ľavej strany a Odrobny je opäť prekonaný. Asistencie Murček a Sobota. Domáci pritom hrali o jedného hráča viac pre signalizovaný trest.
     
    37:23
    Martin dal gól!
    Využitá dvojnásobná presilová hra domácich. Rúfusova strela, ktorá sa dostala k Drotárovi a ten bez väčších problémov využíva príležitosť.
     
    28:42
    Martin dal gól!
    Zíbova tvrdá strela po ktorej sa zdalo, že si martinský obranca pripíše svoj prvý gól. Po porade s rozhodcom však bol potvrdený teč Hančiaka. Asistencie teda Zíb a Macejka.
     
    18:47
    Martin dal gól!
    Mimoriadne zábavný gól, ktorému však predchádzal tvrdý náraz s protihráčom v podaní Markoviča. Ten zostával ležať na ľadovej ploche, hra sa však neprerušovala a dvaja jeho spoluhráči ho dokonca trafili ešte pukom pri pokuse o strelu. Napokon sa ale puk dostal na hokejku Jonáka, ktorý prekonal Odrobneho. Asistenciu si pripisuje Školiak.
     
    9:17
    Martin dal gól!
    Prihrávka spoza bránky, ktorá mala oči a našla zle pokrytého Sobotu. Dvaja hráči stáli v ceste prihrávky, puk sa však aj napriek tomu dostal k Sobotovi, ktorý otvára skóre.

    Daniel Modrovský

    Góly a asistencie: 10. Sobota (Murček), 19. Jonák (Školiak), 29. Hančiak (Zíb, Macejka), 38. Drotár (Rúfus), 45. Škoda (Murček, Sobota), 53. Jonák (Galamboš, Markovič), 55. Sobota (Škoda, Murček), 59. Škoda - 51. Kolusz (Zapala)


    HK VITAR Martin: Šimko (Dzubina) - Drgoň, Rúfus - Brcko, Flamík - Matejka, Školiak - Zíb, Tupý - Kriška, Vartovník, Drotár - Škoda, Murček, Sobota - Markovič, Galamboš, Jonák - Macejka, Zeliska, Hančiak
    KH Sanok: Odrobny (Kachniarz) - Mojžiš, Dronia - Kubat, Kotaska - Rapala, Guričan - Bulanowski, Skrzypkowski - Gruszka, Zapala, Vitek - Kolusz, Dziubiński, Malasiński - Radwański, Milan, Mermer - Bialy, Strzyźowksi, Wilusz

    Rozhodca: M. Gašparík - M. Valach, Holienka

    Diváci: 230