USA – Rusko 5:4 (po pr.) | Švédsko – Švajčiarsko 4:3 (kon.) | Slovensko – Fínsko 2:10 (kon.)
Česko – Kanada 1:6 (kon.)
koniec
Česko
1:6 (0:0, 1:4, 0:2)
Kanada
cz Utorok 09.08.2011, 19:00 • Zimní stadión Břeclav • Hlinka Gretzky Cup
Partner:
     
    56:27
    Kanada právě vstřelila branku!

    Střela od modré Koekkoeka vyražena Langhamerem a ze vzduchu puk do sítě umě dorazil ANDREAS ATHANASIOU a dává šestý kanadský gól a navíc využívá velmi rychle přesilovku, už po devíti sekundách. Asistence: Slater Koekkoek, Morgan Rielly.
     
    45:36
    Kanada právě vstřelila branku!

    Využitá přesilovka pět na tři a povedená střela z voleje od MATHEWA DUMBY, který mířil z vrcholu levého kruhu nad vyrážečku a uklidil puk pod břevno. Asistence: Slater Koekkoek, Charles Hudon.
     
    30:01
    Kanada právě vstřelila branku!

    Český tým se sype. Další gól v krátkém sledu. Mathew Dumba našel dlouhou přihrávkou na modré JARRODA MAIDENSE, který jel sám na Langhamera a překonal ho perfektním bekhendovým blafákem, další chyba české obrany. Asistence: Mathew Dumba, Brendan Gaunce.
     
    28:38
    Kanada právě vstřelila branku!

    Podobná akce jako u druhého kanadského gólu. Thomas Wilson na sebe za brankou nalákal dva obránce a pak poslal přihrávku před bránu, kde si poradil SEAN MONAHAN i s roztaženým brankářem Langhamerem. Asistence: Thomas Wilson, Slater Koekkoek.
     
    27:39
    Kanada právě vstřelila branku!

    Parádně to teď udělal Jarrod Maidens za brankou na sebe nalákal dva české hráče a poté neposlal přihrávku před bránu očekávaně kolem bližší tyče, ale vymyslel zpětnou přihrávku na CHARLESE HUDONA. Ten byl u levé tyče úplně volný a mířil do prázdné bránu, protože Langhamer si logicky hlídal druhou tyč. Asistence: Jarrod Maidens, Derrick Pouliot.
     
    22:49
    Česko právě vstřelilo branku!

    Rychlé vyrovnání českého týmu! Dominik Volek vyvezl puk z rohu kluziště a poté dvakrát pálil PAVEL SEDLÁČEK jeho dorážka sice nebyla úspěšná, ale Kanaďané, konkrétně to byl Thomas Wilson, puk srazili do vlastní brány. Asistence: Dominik Volek.
     
    21:37
    Kanada právě vstřelila branku!

    Hosté se dostávají do vedení, MORGAN RIELLY si nabruslil nikým neatakovaný od pravého mantinelu na vrcholy kruhů a mířil přesně nad lapačku Langhamera. Asistence: Jarrod Maidens, Charles Hudon.

    Zdeněk Plánka

    Góly a asistencie: 23. Sedláček (Volek) - 22. Rielly (Maidens, Hudon), 28. Hudon (Maidens, Pouliot), 29. Monahan (Wilson, Koekkoek), 31. Maidens (Dumba, Gaunce), 46. Dumba (Koekkoek, Hudon), 57. Athanasiou (Koekkoek, Rielly)


    Česko: Langhamer (Polívka) - Houfek, Plutnar, Košťálek, Šidlík, Knot, Hawlík, Plášil - Volek, Machač, Franek- Nejezchleb, Soumelidis, Zadražil - Zehnal, Slováček, Hudeček - Matějček, Simon, Sedláček - Schleiss
    Kanada: Altshuller (Graham) - Dumba, Pelech, Koekkoek, Reinhart, Rielly, Pouliot, Matheson, Gaunce-Hudon, Athanasiou, Campagna, Marcantuoni, Monahan, Maidens, Girard, Laughton, Shinkaruk, Wilson, Tmith, Rychel.

    Rozhodca: Fraňo, Minář - Charvát, Svoboda