Košice – Zlaté Moravce 1:1 (kon.) | Prešov – B. Bystrica 0:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 0:0 (kon.)
Dunajská Streda – Ružomberok 0:2 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:1 (-:-)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 06.08.2011, 17:30Corgoň liga
     
    Koniec zápasu. (19:21:33)
     
    83
    Zlaté Moravce dali gól!
    Košice to opäť pokazili, keď dokázali stratiť jednogólové vedenie, keď Hodek z veľkého uhla vypálil na bránu a Matúš Čonka si ju posiela do vlastnej brány.
     
    78
    Striedanie hostí, Brčák strieda Pavol Majerník.
     
    75
    Momentálne sa nehrá, na trávniku leží Karaš, ktorý po nepríjemnom zákroku od Babica padol smerom na zem, hlavný rozhodca okamžite udelil žltú kartu pre hosťujúceho hráča.
     
    73
    Kuračka si zobral zodpovednosť na svoju nohu, pekne vypálil no loptu stihol zachytiť však Timon Dobias, hostia teraz poriadne podkúrili pred domácou bránou.
     
    72

    Žltá karta pre Erika Pečindu pre skorý výber, stále sa však čaká na šancu hostí.
     
    72
    Veľmi nebezpečná situácia, keď si košický brankár "zahral" malú domov a hostia budú zahrávať svoju štandardnú situáciu zhruba z 10 metrovej vzdialenosti od košickej brány.
     
    71
    Azda najväčšia šanca hostí v tomto zápase, keď sa po Hodekovej šanci musel košický brankár poriadne obracať, nakoniec však dokázal vytlačiť na rohový kop.
     
    70
    Zatiaľ stále ani náznak na výraznejší tlak zo strany hostí, stále to vyzerá na pomerne odovzdaný výkon.
     
    67
    Ďalšia podarená šanca Košíc, domáci futbalisti však zbytočne váhajú pri zakončení a miesto dobrého streleckého pokusu to bolo len zbrzdenie akcie a nakoniec strata lopty.
     
    65
    Košice sa snažia vytvoriť tlak pred bránou, zatiaľ však z toho vznikol len jeden rohový kop a žiaden lepší strelecký pokus.
     
    62
    Náznak šance hostí, tí sa však stále nevedia poriadne dostať s loptou pred košickú bránu, Fernandez má v dnešnom stretnutí minimum práce.
     
    58
    Striedanie domáceho tímu, miesto Diabyho prichádza na hraciu plochu Dávid Škutka.
     
    57
    Kamil Karaš dostával žltú kartu za nepríjemný faul v strede ihriska, domáci hráč veľmi neprotestoval a hra môže pokračovať ďalej.
     
    54
    Zápas stále pokračuje v dobrom tempe, herne ožili aj hostia aj napriek chybám v obrane, hrať však musia Zlaté Moravce, domáci futbalisti zatiaľ môžu byť spokojní.
     
    51
    Obrovská šanca domáceho tímu, keď sa do prieniku dostal Diaby, košický útočník však svoju super šancu nezúžitkoval a napálil len do dobre postaveného brankára Zlatých Moraviec.
     
    49
    Druhý pokus hostí bol určite lepší, loptu na kopačky dostal presne jeden z hráčov Vionu, Majerník však nedokázal svoju príležitosť využiť a z voleja trafil len jedného z domácich.
     
    48
    Rohový kop domáceho tímu, Orávek však svojim centrom nenašiel pred bránou nikoho, po zmätku pred Fernandezom však budú mať hostia ešte jeden pokus na reparát.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+
    Košice sa v závere úvodnej časti stretnutia dostali do šance, dokázali aj skórovať no gól neplatil kvôli ofsajdu Diabyho.
     
    45+
    V prvom polčase sa budú nadstavovať ešte 2 minúty.
     
    40
    Necelých 5 minút do konca riadneho hracieho času v prvej polovoci stretnutia vedú domáci futbalisti nad aktuálnym lídrom tabuľky Zlatými Moravcami, hostia sa len veľmi ťažko dostávajú pred košickú bránu a cez prestávku by mali asi zmeniť aktuálnu stratégiu v zápase.
     
    39
    Posledné minúty sa hrá naďalej prevažne v strede ihriska, aktívnejší sú stále domáci futbalisti, ktorým sa podarilo aj skórovať.
     
    36
    Prepáčte mierny výpadok spojenia, v hre sa momentálne nepokračuje nakoľko na hracej ploche ošetrujú jedného z domácich hráčov.
     
    31
    Košice dali gól!
    Domáci futbalisti sa predsa len dočkali, keď sa k lopte pred 16tkou dostal MIROSLAV VIAZANKO, ten si obišiel súperovho obrancu, vystrelil a po tečovanej strele končí lopta za chrbtom hosťujúceho brankára.
     
    30
    Priebeh zápasu je naďalej veľmi podobný, domáci futbalisti sa snažia kombinovať no hlavne pred bránou sa každá ich akcia končí veľmi rýchlo.
     
    27
    Stále sa hrá väčšinou v strede ihriska, útočná aktivita z domácej strany mierne ustála, Vionu to stále veľmi nejde na útočnej polovicu a už dlhšie neohrozil košického brankára.
     
    23
    Zápasové tempo mierne ustálo, hrá sa väčšinou v strede ihriska, prevahu majú domáci futbalisti ešte sa im ju nepodarilo zúžitkovať v úvodný gól.
     
    21
    Hostia mierne ožili, stále to však nestačí na pozorný obranný výkon domáceho tímu, ani jedno mužstvo si nevie vypracovať dlhšiu akciu.
     
    19
    Vion sa stále nevie dostať do hernej pohody, po dlhšom čase sa dostal pred bránu domáceho tímu ale nič vážnejšie z toho nevzniklo.
     
    17
    Miroslav Viazanko sa 2x v krátkom časovom úseku dostal do šance, ani z jednej však gólovo nezapršalo a naďalej je to 0:0.
     
    16
    Posledné minúty sa nič vážnejšie na tráve v Košiciach nestalo, iniciatícu naďalej preberajú domáci hráči.
     
    14
    Tlak hostí mierne ustál, k slovu sa momentálne čoraz častejšie dostávajú domáci futbalisti, Pačinda bol blízko ku gólu ale skóre sa nemení.
     
    12
    Veľmi pekná strela v podaní domáceho tímu, Pačinda pekne vystrelil na bránu, na poslednú chvíľu mu však jeho strelu zmaril pozorný brankár Vionu.
     
    11
    Šanca Košíc, tú však prerušil faul jedného z hráčov hostí, Majerník si tak isto na svoje konto pripisuje žltú kartu.
     
    9
    Mierne zaváhanie obrany domáceho tímu, opäť však nič vážnejšie a všetko to nakoniec skončilo bez streleckej príležitosti.
     
    8
    Prvá žltá karta v tomto zápase, keď ju hlavný rozhodca vyťahuje po faule Matúša Čonku.
     
    7
    Zápas je zatiaľ viac menej vyrovnaný, obidve mužstvá sa už dostali pred súperovu bránu, žiadne väčšie vzrušenie sme však stále na košickom futbalovom štadióne nevideli.
     
    5
    Náznak šance hosťujúceho tímu, k lopte sa však nakoniec dostal jeden z obrancov a aj napriek miernemu zaváhaniu ju spracoval a poslal ďalej od vlastnej brány.
     
    4
    Začalo sa aktívne na obidvoch stranách, ani jedne tím sa však ešte nedokázal pretlačiť pred bránu na dlhšiu dobu a vypracovať si sľubnejšiu šancu.
     
    3
    Ďalší pokus domáceho tímu, Diaby sa však taktiež musel zastaviť a po ofsajde sa k lopte dostanú Zlaté Moravce.
     
    2
    Rýchla akcia domáceho tímu, Kamil Karaš bol však rýchlejší ako obrana hostí a aj preto jeden z čiarových rozhodcov signalizoval ofsajd.
     
    1
    Prvá akcia v zápase patrila hosťujúcemu tímu, všetko však v čas vyriešil košický brankár, ktorý vyboxoval loptu ďalej od svojej brány.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Rastislav Supik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 31. Viazanko - 83. Čonka (vla.)

    Karty:   8. Čonka (KOS), 11. Majerník (KOS), 57. Karaš (KOS), 72. Pačinda (KOS), 75. Babic (KOS)


    MFK Košice:
    FC ViOn Zlaté Moravce: