Dukla Praha – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Teplice – Hr. Králové 0:3 (kon.)
koniec
FK Teplice
0:3 (0:2)
FC Hradec Králové
cz Piatok 05.08.2011, 20:15Gambrinus liga
     
    87
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Hosté se nejrpve ubránili dalšímu centrovanému míči a následně se dostali do přečíslení 3 na 1. To sehráli učebnicově a JIŘÍ PODĚBRADSKÝ už měl před sebou jen brankáře Grigara, kterému nedal křížnou ranou k tyči nejmenší šanci.
     
    20
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    To je pro domácí šok! Hostující přečíslení vyřešil Janoušek skvělou přihrávkou na PAVLA DVOŘÁKA, který chladnokrevně obstřelil vybíhajícího Grigara - 0:2.
     
    16
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení gólem, který stál opravdu za to! Sváteční střelec RADEK HOCHMEISTER napřáhl z 25-ti metrů a vymetl šibenici Grigarovy brány. Domácí brankář se po míči natahoval jak jen mohl, ale nedosáhl na něj.

    Martin Augustin

    Góly: 16. Hochmeister, 20. Dvořák, 87. Poděbradský

    Karty:   14. Čajič (TEP), 39. Ljevakovič (TEP), 77. Vachoušek (TEP), 77. Lukáš (TEP) - 71. Poděbradský (HKR), 77. Štěpán (HKR)


    FK Teplice: Grigar - Matula, Lukáš, Smejkal, Rosa - Ljevakovič, Vachoušek (79. Zoubele), Čajič (61. Kalivoda) - Vondrášek (Lácha), Mahmutovič, Stožický
    FC Hradec Králové: Lindr – Hochmeister, Chleboun, Pávek – Janoušek, Fischer, Klapka, Poděbradský – Dvořák (81. Fukal), Černý (67. Zelený), Štěpán (77. Rezek)

    Rozhodca: Hrubeš - Chytil, Peřina