Tisková konference HC Kometa Brno (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Kometa Brno

cz Pondelok 25.07.2011, 11:30Tlačové konferencie
     
    Krátká tisková konference pomalu končí, nyní budou probíhat rozhovory s hráči a trenéry. (11:48:20)
     
    Je kádr podle Pavla Zubíčka uzavřený? Zatím ano, ale pokud nás v přípravě bude někde tlačit bota, budeme se muset po nějakém hráči podívat. Zatím jsme si stáhli mladého juniora Juráka, o kterém víme, že je to kvalitní hráč.
     
    Další otázka pro Zdeňka Veneru je složení formací. Bohužel se nám nabouralo zranění Radima Hrušky, kterého budeme muset po nějaké době zabudovat do kádru. Nevím jestli bude chybět měsíc, možná to tak bude, pokud nastanou komplikace, tak déle. U Švaňhala je to dlouhodobé, je možné že pujde na operaci s křížovým vazem v koleni, takže ten vypadá na dlouho. Ideální by bylo co nejdříve poskládat útoky, ale to zatím není možné na pevno, vzhledem k těm absencím.
     
    Tomáš Žižka je z pražské 02 Arény na úžší kluziště zvyklý, takže jej to prakticky nijak nerozhodilo a rovněž souhlásí, že to může týmu prospět.
     
    První dotaz padl na zúžení ledu. Petr Hubáček říká, že při prvním tréninku je všechno daleko, takže to není prakticky poznat. Ale zároveň dodává, že by to mělo týmu pomoci.
     
    Na tiskovku dorazil Petr Hubáček a Tomáš Žižka, posila ze Slavie. Oba se vrací k letní přípravě. Prvně jmenovaný přípravu prakticky neabsolvoval, měl jen krátkou dovolenou a nyní se vrací. Chtěl by se co nejdříve dostat do tempa a potrénovat.
     
    Budeme trénovat dvoufázově, hráči si musí zvyknout na led, natrénovat kombinace. Za týden nás čeká první zápas s Petrohradem.
     
    Zdeněk Venera hovoří o současném kádru. Radim Hruška bude k dispozici až tak za měsíc, rameno bude stále léčit. Tomáš Pospíšil se jen sklouzl na ledě, doléčuje poraněný kotník. Ondřej Švaňhal bude na marodce dlouhodobě.
     
    Tisková konference byla zahájena. Přítomen je trenér Zdeněk Venera a sportovní manažer Pavel Zubíček.
     
    Zatím se čeká na příchod všech důležitých aktérů, tedy na vedení, trenéry a hráče. V tiskovém středisku haly Rondo se to hemží novináři, kteří očekávají nějaké zajímavé novinky. Nechejme se překvapit, co vedení klubu chce oznámit veřejnosti.
     
    Hezký den, vítejte u sledování přenosu z tiskové konference týmu HC Kometa Brno. Loňský jedenáctý tým tabulky dnes poprvé vyjel na ledovou plochu a začal tak přípravu na nový ročník.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    Roman Zajíček