Kladno – Sokolov 3:3 (kon.) | Dukla Praha – Zlín 2:0 (kon.) | Znojmo – Čáslav 1:1 (kon.)
Hlučín – Sparta B 2:3 (kon.) | Vlašim – Jihlava 0:1 (kon.) | Most – Žižkov 0:1 (kon.)
Karviná – Třinec 2:1 (kon.) | Varnsdorf – Táborsko 3:1 (kon.)
koniec
SK Kladno
3:3 (2:0)
FK Baník Sokolov
cz Sobota 04.06.2011, 18:00 • Stadion Františka Kloze • Chance Národní Liga (CZ)
     
    90+1
    Sokolov právě vstřelil branku!
    MIROSLAV PODRAZKÝ si znovu postavil balon a znovu poslal Jakubova k opačné tyči, je srovnáno 3:3! Opravdu neskutečný zápas.
     
    63
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné. Kladno si bere vedení zpátky na svou stranu, ale jakým způsobem. Aut Procházky se po teči dostal ke Štverákovi, který posunul míč na Wojnara, ten se dostal po kličkované sám před Bertelmana, klička mu nevyšla. Do všeho se zapojil ještě Puchmertl a po "trmě vrmě" se míč najednou ocitl znovu před PETREM WOJNAREM, který bez problémů do prázdné branky dává na 3:2! To je zápas!
     
    59
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Tak takhle rychle přijít o vedení, to jsem ještě neviděl. Sklenář poslal pomalou přihrávku na Rendlu. Míče se ujal OLEG DUCHNIČ a ukázkovým sólem s přesnou koncovkou vyrovnává střelou podél Jakubova na 2:2!
     
    58
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Míč si rychle postavil MIROSLAV PODRAZKÝ a poslal Jakubova k opačné tyči - 2:1!
     
    31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je z toho branka! Míč si postavil přibližně dvacet metrů od branky PETR WOJNAR a jeho prudkou střelu zastavila až síť za zády Bertelmana - 2:0!
     
    19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je tady první branka zápasu. Co doteď kladenským fotbalistům nevycházelo, to se teď povedlo. Wojnar krásně mezi stopery poslal načasovanou přihrávku na TOMÁŠE ŠTVERÁKA, který klasickým "bodlem" trefil míč přesně k tyči - 1:0!

    Michal Sobotka

    Góly: 19. Štverák, 31. Wojnar, 63. Wojnar - 58. Podrazký (pen.), 59. Duchnič, 90+1. Podrazký (pen.)

    Karty:   74. Procházka (KLA), 77. Hajník (KLA), 78. Wojnar (KLA) - 90+1. Podrazký (SOK)   90. Rendla (KLA) - 56. Hanzlík (SOK)


    SK Kladno: Jakubov - Hajník, Rendla, Samek, Procházka - Wojnar (82. Bartoš), Radosta, Holub - Puchmertl, Sklenář (61. Kabele), Štverák (67. Tóth).
    FK Baník Sokolov: Bertelman - Podrazký, Dřížďal (71. Kura), Chlupáč, Hanzlík - Šmerda (52. Blažek), Šindelář, Čada, Vaněček - Mlika, Šilhan (15. Duchnič)

    Rozhodca: Franěk - Večeřa, Kocián