Moldava – Senec 1:0 (kon.) | Petržalka – Šaľa 2:1 (kon.) | Púchov – R. Sobota 1:2 (kon.)
Lučenec – Ružomberok B 0:1 (kon.) | Dolný Kubín – Michalovce 3:0 (kon.) | Trenčín – L. Mikuláš 1:3 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:3 (1:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Streda 25.05.2011, 17:00 • Mestský štadión na Sihoti • MONACObet liga
     
    64.
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Kočan zdalo sa v metrovom ofsajde prevzal prihrávku na pravej strane pri postrannej čiare, v nájazde 2 na brankára ponad na zem hodivšieho sa Volešáka prihral naľavo k TOMKOVI, ktorý len doklepol do prázdnej brány.
     
    59.
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    MFK otáča skóre a využíva vlažnosť pohybu domáceho tímu, lopta do behu na bránu, Volešák vybehol oproti, na 18m sa hodil pod nohy, REZER však predtým popod padajúce telo šikovne pokopol loptu do prázdnej brány.
     
    34.
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nečakaný gól hostí, ktorý sa snáď po druhý krát v zápase dostali do súperovej šestnástky, na ľavej strane na rohu 5ky lopta k TOMKOVI, ktorý krásne, tvrdo a presne vyrovnáva.
     
    30.
    Trenčín dal gól!
    Krásny gól domáceho AS, sklzom do protipohybu na 30m vybojovaná lopta, tá k Hlohovskému, ktorý efektne pätičkou do 16ky poslal do behu SALINASOVI a ten s prehľadom povedľa bezmocného Rakovana k bližšej žrdke otvára skóre.

    Rasťo Ušiak

    Góly: 30. Salinas - 34. Tomko, 59. Rezer, 64. Tomko

    Karty:   50. Godál (AST) - 10. Kmeť (LMI), 65. Kaplan (LMI), 80. Pastva (LMI)


    AS Trenčín: Volešák - Ševela, Valla, Salinas, Depetris, Hlohovský, Mazan, Mondek, Kleščík, Godál, Kyselica. Náhradníci : Šemrinec - GK, Ďuriška, Marušinec, Malec, Santana, Štefánik
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Rakovan - Kandera, Kmeť, Padera, Kapláň, Šuplej, Tomko, Rezer, Urban, Šlosár, Kočan. Náhradníci : Šavol - GK, Pastva, Bezák, Maťko

    Rozhodca: Korista Peter, Jankovič, Keketi

    Diváci: 1.600