Tisková konference k MS 2016 (kon.) | Tisková konference Škoda Auto (kon.)
koniec udalosti
T.K. k očekávanému prodloužení spolupráce se společností Škoda Auto

cz Piatok 13.05.2011, 15:00Tlačové konferencie
     
    Děkujeme vám za pozornost a přejeme z hokejové Bratislavy hodně příjemných zážitků ze semifinálového střetnutí Česká republika - Švédsko. (15:29:20)
     
    15:20
    René Fasel posléze předal šéfovi společnosti Škoda český dres s jeho jménem a sochu hokejisty ke stoletům hokeje. Obratem dostal od Wilfrieda Wahlanda malé autíčko Škoda a krátká tisková konference skončila.
     
    15:19
    Novináři položili jen jednu otázku: Souvisí prodloužení spolupráce s rebrandingem Škody?

    "Určitě ne. Škoda má dlouhou tradici stejně jako hokej. Škoda i hokej mají více než stoletou tradici a to má samozřejmě velký význam. Snažíme se se přizpůsobit stejně jako hokej dnešní době. Našim cílem je uspět na globálním trhu. Proto se stejně jako hokej snažíme rozšířit do zbytku světa. Před deseti lety jsme přišli do Indie, úspěšně se rozvíjíme v Číně. Stejně tak se snaží hokejová federace rozšiřovat do celého světa a popularizovat hokej po celé zeměkouli, " odpověděl Winfried Wahlan, šéf společnosti Škoda Auto.
     
    15:15
    Novináři po krátkých promluvách všech představitelů dostali prostor pro otázky...
     
    15:13
    "Těšíme se na další spolupráci. Pracovali jsme na tom tvrdě každý den. Logo Škodovky se stalo symbolem světového mistrovství. První, co vidíte, když si zapnete televizi, je velké logo Škody, a hned víte, že je mistrovství světa. Škoda prostě patří k hokeji," dodal Philippe Blatter, výkonný ředitel společnosti Infront.
     
    15:10
    "Děkujeme Škodovce za prodloužení skvělé spolupráce. Je pro nás ctí, že nás podporuje taková firma. Hokej je jeden z nejsledovanějších sportů na světě. Tato spolupráce je tedy výhodná pro obě strany," řekl Fasel. "Vzpomínám na rok 1991, kdy jsme domluvili první spolupráci a já přijel v malé felicii. Škoda udělala velký pokrok, když vidíte tak skvělá auta jako jsou Škoda Superb nebo Škoda Yetti, tak musíte být úplně nadšený."
     
    15:10
    Na slova šéfa Škodovky navazuje René Fasel, prezident mezinárodní hokejové federace...
     
    15:05
    Slova se ujal profesor Wilfried Vahland: "Jsme se spoluprací spokojeni. Náš vztah trvá již téměř dvacet let a nic nebrání pokračování našeho partnerství. Proto jsme se rozhodli spolupráci prodloužit o dalších šest let. Škoda Auto proto bude hlavním partnerem mistrovství světa v ledním hokeji až do roku 2017."
     
    Tisková konference začala.
     
    Zdravíme vás z press prostor bratislavské Orange arény, kde ještě před začátkem očekávaných duelů semifinále mistrovství světa proběhne tisková konference společnosti Škoda auto o plánovaném prodloužení spolupráce s IIHF.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Tisková konference začíná v 15:00.

    Adam Sušovský