NHL
Boston – Montreal 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Boston Bruins
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 28.04.2011, 01:05 • TD Garden • NHL
Partner:
     
    65:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Lučič naservíroval puk NATHANU HORTONOVI, který poslal puk k protilehlé tyčce, Price se jen marně natahoval. Asistence: Milan Lučič, Adam McQuaid.
     
    58:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Plekanec našel křižnou přihrávkou SUBBANA, který se trefuje přímo pod břevno domácí branky. Asistence: Tomáš Plekanec, Brian Gionta.
     
    49:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Peverly vystřelil na branku Prince, který puk vyrazil pouze před sebe, kde stál CHRIS KELLY, který dorazil puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Rich Peverley, Andrew Ference.
     
    25:50
    Montreal právě vstřelil branku!
    Recchi se nechal obrat o puk TOMÁŠEM PLEKANCEM, který pak následně ujel všem a na dlouhou ruku zakončil k pravé tyči! Bez Asistence.
     
    09:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hamrlík přihrál před branku YANNICKU WEBEROVI, který už jen dorazil puk za záda Thomase. Asistence: Roman Hamrlík, Michael Cammalleri.
     
    05:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ference vybojoval puk u mantinelu a na středu kluziště našel MARKA RECCHIHO, který mířil k levé tyči hostujícího brankáře! Asistence: Andy Ference.
     
    03:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Marchand po buly našel u modré čáry skvěle postaveného JOHNYHO BOYCHUKA, který propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Brand Marchand, Patrice Bergeron.
    Góly a asistencie: 4. Boychuk (Marchand, Bergeron), 6. Recchi, 50. Kelly (Peverley, Ference), 66. Horton (Lučič, McQuaid) - 10. Weber (Hamrlík, Cammalleri), 26. Plekanec, 59. Subban (Plekanec, Gionta)


    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Campbell, Kaberle, Lucic, Horton, Paille, Ference, Thornton, Kelly, Recchi, Chára, Bergeron, Seidenberg, Krejčí, Parley, Mcquaid, Boychukm, Marchand, Ryder.
    Montreal Canadiens: Price (Auld) - Špaček, Gomez, Cammalleri, Plekanec, Halpern, Wisniewski, Gionta, Moen, Hamrlík, Kostitsyn, Darche, White, Sopel, Weber, Gill, Subban, Eller, Pyat.

    Rozhodca: Peel, Sutherland - Racicot, Morin.