Nemecko – Slovensko 0:4 (kon.) | Kanada – Nórsko 5:0 (kon.)
koniec
Nemecko
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Slovensko
cz Pondelok 18.04.2011, 19:30 • Crimmitschau Arena • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    59:24
    Vylúčenie Slovensko, Branislav Rapáč, dve minúty za hrubosť a Nemecko, Sebastian Uvira, dve plus dve minúty za hrubosť.
     
    57:36
    Richard Mráz ostáva ležať na ľade po hite o mantinel, privolaný lekár. Bagin mu pomáha vstať a Mráz korčuľuje za potlesku na striedačku. Tomáš Mikúš sa dožaduje trestu za vrazenie.
     
    54:55
    Vylúčenie Nemecko, Sebastian Uvira, dve minúty za sekanie.
     
    52:51
    Vylúčenie Slovensko, Tomáš Nechala, dve minúty za sekanie.
     
    50:13
    Vylúčenie Nemecko, Nickolas Latta, dve minúty za krosček.
     
    46:31
    Tak to je neuveriteľné, Cüpper by sa mal veľmi pekne poďakovať Haasemu, že neinkasoval aj piatykrát. Najprv Richard Mráz prihrával Rapáčovi, ktorý v dobrej pozícii prestrelil bránu. Ešte Mráz vrátil na Cüppera, ktorý vyrazil, Rapáč si puk vytiahol a triafal na voľný vinkel. Puk pomaličky padal dnu, no Haase natiahol ruku a sklepol ho pred svojho brankára. Ešte dorážky a Cüpper konečne prikrýva, Rapáč sa chytá za hlavu a potom spoločne s Mikúšom kýve ramenami.
     
    41:38
    Obrovská šanca Slovákov! Richard Mráz posunul trochu prekvapivo z uhla zadovkou pred bránu, kam nabiehal Mikúš. Ten ešte puk nezachytil, z druhej vlny ale strieľal Rapáč, Cüpper vyrazil. Mikúš stále stojaci pred bránou poslal zadovku späť k bráne, puk prešiel cez Cüppera a bránkoviskom pomaličky popri tyčke.
     
    37:33
    Vylúčenie Nemecko, Sebastian Uvira, dve minúty za sekanie.
     
    34:36
    Veľká šanca pre Grozingera, ktorému síce Nechala dvakrát puk vypichol, no nemecký útočník sa nedal, do tretice si ho zobral z rohu, obhodil si Nechalu a vystrelil. Rybár puk vyrazil, aj tento puk mieril na Grozingera tak ho nastrelil späť. Minul bránu.
     
    33:52
    Slovensko dáva gól!
    Opäť úspešná spolupráca dvojice Hinďoš - VLADIMÍR DOLNÍK, mladý východniar sa neulakomil, posunul puk, a Bystričan nemal problém zblízka prekonať brankára po druhý raz v tomto stretnutí. Asistenciu si pripísal Matej Hinďoš.
     
    29:19
    Vylúčenie Slovensko, Peter Boltun, dve minúty za hákovanie.
     
    28:31
    Slovensko dáva gól!
    VLADIMÍR DOLNÍK z ľavého kruhu prekonáva Cüppera. Asistenciu si pripísal Matej Hinďoš.
     
    26:20
    Najmladší člen nemeckého tímu Frederik Tiffels sa dostal do nájazdu na bránu, po blafáku ale poslal puk len do Rybárovho betónu.
     
    21:25
    Slovensko v pásme, Nemci našich hráčov otravujú ako môžu. Gernátovo nahodenie dorážané Bírešom sa odrazilo od Cüppera priamo k Dolníkovi, ktorý sa snažil usmerniť do prázdnej brány, no nepodarilo sa mu trafiť puk.
     
    17:09
    Vylúčenie Nemecko, Steven Bar, dve minúty za hákovanie.
     
    15:17
    Vylúčenie Nemecko, Alexander Ackermann, dve minúty za držanie.
     
    14:49
    Obrovská šanca pre Nemcov, Korím sledoval hráča, spred ktorého Rybár odpálil puk, no len k mantinelu, kam nabehol Daxlberger, jeho strela preletela opusteným bránkoviskom.
     
    12:15
    Vylúčenie Slovensko, Andrej Bíreš, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    9:02
    Vylúčenie Nemecko, Dominik Daxlberger, dve minúty za filmovanie.
     
    6:29
    Slovensko dáva v presilovke gól!
    Strelu Hinďoša, keď hľadal priestor medzi brankárom a tyčkou, ešte Cüpper vyrazil, no len do bránkoviska, kde sa snažil ešte puk usmerniť Dolník, podarilo sa to obyčajným klepnutím do puku jednou rukou TOMÁŠOVI MIKÚŠOVI, ktorý korčuľoval do šance spoza brány. Asistencie si pripísali Matej Hinďoš a Vladimír Dolník.
     
    4:45
    Vylúčenie Nemecko, Huba Sekesi, dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    3:02
    Slovensko sa dostáva do vedenia!
    Na prvý pohľad celkom nevinný vpád do pásma končí až za Cüpperovým chrbtom, keď ho prekonal po Boltunovej prihrávke zblízka z prvej BRUNO MRÁZ. Asistenciu si pripísal Peter Boltun.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 4. B. Mráz (Boltun), 7. Mikúš (Dolník, Hinďoš), 29. Dolník (Hinďoš), 34. Dolník (Hinďoš)


    Nemecko: Cüpper (Lehr) - Meirandres, Keller, Kronthaler, Mebus, Haase, Bar, Faber - Pföderl, Tiffels, Latta - Grozinger, Fischbuch, Kretschmann - Ackermann, Daxlberger, Uvira - Sekesi, Reimer, Solder.
    Slovensko: Pat. Rybár (Sabol) - Bagin, Gernát, Korím, P. Bezuška, Luža, Nechala, P. Čerešňák - Vaško, B. Mráz, Boltun - Bíreš, Hinďoš, Dolník - T. Mikúš, B. Rapáč - R. Mráz, Bezúch, M. Daňo.

    Rozhodca: Salminen (Fín.), Solem (Nór.) - Dalton (VB.), Pešek (Čes.)

    Diváci: 2037