A. Mytišči – Ufa 2:3 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Utorok 12.04.2011, 17:30Play-off KHL
Partner:
     
    52:45
    Ufa právě vstřelila branku!

    Šťastná trefa zajišťuje hostujícímu celku sedm minuty před koncem základní hrací doby vedení! Radulov ihned po vhazování vystřelil na bránu a jeho pokus tečoval PATRIK THORESEN do sítě. Asistence: Radulov - 2:3.
     
    28:25
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Atlant ovšem tlaku soupeře odolal a vzápětí vyrovnává! V signalizované výhodě vypálil od modré čáry JEVGENIJ NURISLAMOV, jehož pokus tečoval rukavicí obránce Kondratěv do vlastní sítě. Asistence: Musatov - 2:2.
     
    22:17
    Ufa právě vstřelila branku!

    Branka platí. Střelcem označen OLEG SAPRYKIN, který zřejmě tečoval střelu Svitova. Hosté se podruhé v zápase dostávají do vedení. Asistence: Svitov - 1:2.
     
    11:10
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Atlant vyrovnává v početní převaze, po vhazování v útočné třetině doputoval puk na modrou čáru, odkud neomylně napřáhl JAROSLAV OBŠUT. Jeho tvrdý pokus prolétl skrz klubko těl před Ersbergem a zapadl přesně k tyčce. Asistence: Mozjakin, Bulis - 1:1.
     
    3:43
    Ufa právě vstřelila branku!

    Hosté se z první vážnější příležitosti prosazují a dostávají se do vedení! Kozlov nahazoval puk z levého kruhu před soupeřovu svatyni a od hole SERGEJE ZINOVJEVA se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Vja.Kozlov, Radulov - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 12. Obšut (Mozjakin, Bulis), 29. Nurislamov (Musatov) - 4. Zinovjev (Vja.Kozlov, Radulov), 23. Saprykin (Svitov), 53. Thoresen (Radulov)


    Atlant Mytišči: Barulin (Koval) - Zjuzin, Obšut, Semjonov, Nurislamov, Bykov, Rukavišnikov, Gorochov - Mozjakin, Lewandovskij, Něprjajev, Petrov, Musatov, Upper, Fjodorov, Gluchov, Irgl, Kablukov, Bulis, Marek, Lee.
    HC Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) - Kolcov, Blaťák, Proškin, Kutějkin, Kondratěv, Kalinin - Nilsson, Svitov, Klepiš, Taratuchin, Sčastlivyj,Vik. Kozlov, Grigorenko, Vja. Kozlov, Thoresen, Zinovjev, Radulov, Saprykin.

    Rozhodca: Odinsh, Karabanov - Birini, Shikhanov

    Diváci: 7300