Ústí n/L – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
BK Mladá Boleslav
cz Pondelok 11.04.2011, 17:00 • Zlatopramen aréna, Ústí nad Labem. • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    59:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JURAJ ŠTEFANKA vyvezl puk a po překročení půlící čáry zamířil do prázdné branky. Rozhoduje zápas.
     
    50:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a pro Ústí je zle. Žabkova střela se od Pabišky odrazila na pravý kruh, kde si mazácky poradil DAVID VRBATA. Z úhlu nevystřeil hned, puk si potáhl do středu, položil si Orcta a po ledě skóroval. Asistence: Lukáš Pabiška, Boris Žabka.
     
    47:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pabiška svou první šanci z mezikruží spálil. Z druhé se už trefil. Z nepřehledné situace na brankovišti, kde se tři ústečtí hráči prali s Divíškem, odrazil puk k volnému LUKÁŠI PABIŠKOVI, který odkrytou část branky neminul. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    36:35
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté měli šanci. Orct puk vyrazil a snad poprvé v sérii při gólové situaci stálo štěstí na straně Ústí. Mikulík střílel, ale puk se od bruslí odrazil k JAROSLAVU ROUBÍKOVI, před nímž zívala odkrytá část branky. Trefil. Asistence: Milan Mikulík.
     
    26:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DIVÍŠEK se trefil do branky, ne do břevna, jak čekali ústečtí diváci a vyrovnává. Asistence: Peter Mikuš.
     
    19:02
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hanzl vyhrál buly. Kloz přiťukl za sebe a JAN KLOBOUČEK nic nevymýšlel a práskl do puku. Ten bez přispění dalšího Ústečana skončil v síti. Ústí využívá dlouho rozpačitou dvojnásobnou přesilovku a ujímá se vedení. Asistence: Robin Hanzl, Jan Kloz.
    Góly a asistencie: 20. Klobouček (Hanzl, Kloz), 37. Roubík (Mikulík) - 27. Divíšek (Mikuš), 48. Pabiška (Divíšek), 51. Vrbata (Pabiška, Žabka), 60. Štefanka


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) - Němeček, Pojkar, L. Poživil, Hořava, Gureň, Vobořil, Klobouček, K. Černý - Mikulík, Roubík, Ludvík - Diviš Alinč, Sklenička - Čurilla, Pajič, Rod- Kloz, R. Hanzl, Handlovský.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Mikuš, Žabka, Chaloupka, Marušák, Macháček, Benda, Lehikoinen - Boháč, Divíšek, Matějovský - Vrbata, Bahenský, Pabiška - Tvrdík, Hrdel, Demel - Lenc, Štefanka, Macho.

    Rozhodca: Šindler, Fraňo - Kostka, Bláha