Mladá Boleslav – Ústí n/L 0:4 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
0:4 (0:0, 0:3, :01)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 06.04.2011, 17:40 • ŠKO-ENERGO Aréna Mladá Boleslav • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    55:51
    Máme tu přesilovku pro Ústí, a rovnou čtyřmininutovou. Na trestné je Juraj Štefanka (MBL).
     
    47:46
    Lvi právě vstřelili branku!
    Tohle vypadá na debakl (nutno říci, že zasloužený). Hanzl projel do útočného pásma, nedůrazná "obrana" Boleslavi nechala puk proklouznout na LUKÁŠE HANDLOVSKÉHO, který najížděl z pravé strany. Handlovský nic nevymýšlel, vystřelil a je to 0:4. Mám takový pocit, že si Schwarz na puk sáhl. Asistence: Robin Hanzl.
     
    47:11
    Přesilovka pro Slovan. Vyloučen Tomáš Divíšek (MBL) - sekání.
     
    44:15
    Jan Kovář v obrovské šanci! Schwarz vytvořil svůj pověstný provaz, ústecký útočník se ho ještě snažil vymíchat, ale to se mu nepodařilo. Otázkou je, jak se Kovář zjevil sám před boleslavským brankářem...
     
    43:04
    A je to trestné střílení! Provede ho Zdeněk Bahenský.
     
    43:00
    Bahenský ani nadvakrát nedává! Francouzův beton zůstal neprostupný.
     
    40:28
    Roubík zavezl šikovně puk před Schwarze, Ludvík se octl sám na zadní tyči. Boleslavský gólman ale zasáhl holí a šanci mu zmařil.
     
    36:17
    Zbyněk Hrdel (MBL) vyloučen za krosček.
     
    35:47
    Lvi právě vstřelili branku!
    Přečíslení Ústí využívá Mikulík křižným pasem na ZBYŇKA SKLENIČKU, který prostřeluje přesouvajícího se Schwarze. Je to už 0:3. Asistence: Milan Mikulík, Roman Němeček.
     
    34:54
    Lvi právě vstřelili branku!
    KAMIL ČERNÝ dostal od mantinelu ideální přihrávku a nikým nehlídaný zakončuje nad beton bezmocného Schwarze. Asistence: Lukáš Handlovský, Robin Hanzl.
     
    33:40
    Bude se hrát 4 na 4. Vzájemná potyčka měla dohru pro Zbyňka Hrdela (MBL) a Zbyňka Skleničku (UNL) - oba dva sedí za hrubost.
     
    27:10
    Tohle může být zajímavé. Ústí bude hrát proti 4. Za podražení si odpyká menší trest Zdeněk Bahenský (MBL).
     
    25:40
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústečtí se dostali do krátkého přečíslení 2 na 1. Handlovský se snažil prosadit individuálně, ale neuspěl. Jeho práci dokončil až ROBIN HANZL. Asistence: Lukáš Handlovský.
     
    22:20
    A vracíme se akorát včas, abychom byli svědky faulu Jana Bendy (MBL), jenž za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici.
     
    16:02
    ...A následně vybojoval i další početní výhodu pro svůj tým. Na 2 minuty si půjde na lavici hříšníků posedět Zbyněk Sklenička (UNL) - hákování.
     
    12:29
    A je tu vyloučení pro Jaroslava Roubíka (UNL) - přesilovka Boleslavi.
     
    7:18
    Čurilla trefuje tyč!
     
    6:54
    David Ludvík byl sám před bránou, příhru z rohu kluziště ale nezpracoval a puk mu utekl!
     
    3:37
    Tomáš Divíšek (MBL) si při snaze udržet puk v útočném pásmu počínal nedovoleně, odsedí si tak 2 minuty na trestné lavici - hákování.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 26. Hanzl (Handlovský), 35. Černý (Handlovský, Hanzl), 36. Sklenička (Mikulík, Němeček), 48. Handlovský (Hanzl)


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Žabka, Benda, Mikuš - Macho, Plodek, Vrbata, Hrdel, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Matějovský, Divíšek, Pabiška, Boháč, Demel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Poživil, Černý, Klobouček, Gureň, Hořava, Pojkar, Vobořil, Němeček - Diviš, Čurilla, Mikulík, Sklenička, Kloz, Alinč, Roubík, Kovář, Handlovský, Pajič, Hanzl, Ludvík

    Rozhodca: Hribik, Hodek - Pouzar, Bádal