Pardubice – Balticflora Teplice 3:7 (kon.)
koniec
FC Torf Pardubice
3:7 (0:5)
FC Balticflora Teplice
cz Sobota 26.03.2011, 20:00 • Sportovní hala Heřmanův Městec • Futsal liga (ČR)
     
    39:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    ČERNÍK prakticky z nulového úhlu přidává třetí gól Pardubic a pokud jste otevřely šampaňské s každou dnešní brankou v síti Teplic tak, jak jsem radil, tak už jste možná pořádně v náladě.
     
    32:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A ono to půjde! Né, že né! JEŘÁBEK II. si mazácky položil brankáře Teplic a chladnokrevně zakončil. Ještě 2-3 slepené branky a máme tu mnou odvážně slibované drama.
     
    28:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Bouchněte šampaňské. Je to taaaam!!! Pardubičtí se dočkali branky, nutno podotknouti, že zaslouženě. Vděčí za to především perfektní práci hráči čislo 13. Matěji Slováčkovi, který je zde na hostování z Era-Packu Chrudim.
     
    26:56
    Teplice právě vstřelily branku!
    LEITE to také umí a po vzoru svých spoluhráčů nám dokázal, že si také umí udělat z pardubických mladíčků slalomové kužely.
     
    22:00
    Teplice právě vstřelily branku!
    Snad i s šátky přes oči by mohly hrát Tepličtí. To co zde předvádějí je totiž ukázkou kvalitní přípravy před utkáním aneb ani jediná přihrávka, která nalezne svého adresáta není dílem náhody. Další branku přidává RODRIGO.
     
    18:21
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hlouše mi je trochu líto. PEREIRA se připisuje ke svým spoluhráčům nejenom na listinu střelců ale i na seznam hudebníků, kteří zahráli domácímu brankáři na housle. A že jich už dneska bylo.
     
    13:36
    Teplice právě vstřelily branku!
    Ricardo Pereira připravil přihrávku jako na zlatém podnose pro TOLSTOVA, který s ní naložit mnohem lépe než třeba Netolický před několika okamžiky aneb dal z ní gól. Asistence: Ricardo Pereira
     
    9:49
    Teplice právě vstřelily branku!
    Když se to umí, tak je to krása. Trochu futsalové poezie nám předvedl básník PAULINHO, který prošel pomocí brilantní zidanovky přes 2 obránce a vystřelil přesně k levé tyči. Bez asistence.
     
    5:38
    Teplice právě vstřelily branku!
    A ihned po rozehrávce se zmocnil míče Fabio, který si udělal z pardubických slalomové kužely a následně prostřelil Hlouše mezi nohy,
     
    5:26
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak dlouho míchala ofenzíva Balticflory až našla vynikající recept, ze kterého pramenila přihrávka takříkajíc až do kuchyně. Zcela do prázdné branky totiž zakončoval Alexander Tolstov po nacvičené kombinaci.

    Dany

    Góly: 28. Slováček M., 32. Jeřábek II., 39. Černík - 5. Tolstov, 5. Fabio, 9. Paulinho, 13. Tolstov (Pereira), 18. Pereira, 22. Rodrigo, 26. Leite Joao

    Karty:   7. Slováček M. (PCE), 27. Kašpar (PCE)


    FC Torf Pardubice: Hlouš (Kašpar) - Malý, Urbanec, Slováček M., Slováček J., Beran, Netolický, Koudelka, Melechovský, Jeřábek II., Černík
    FC Balticflora Teplice: Kalina (Cavallaro) - Taverna, Pereira R., Paulinho, Pereira M., Fabio, Tolstov, Guilhermao, Leite, Mažari

    Rozhodca: Skřítecký, Gasnárek a Bělovský