Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Sparta Praha – Kladno 1:4 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 18.03.2011, 18:00 • hala Rondo, kapacita 7200 diváků • Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    50:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá druhou přesilovou hru a znova v tom má prsty obránce PAVEL MOJŽÍŠ. Poté, co si na modré čáru zpracoval nahrávku od Baleje, najel si blíže k bráně a tvrdou bombou propálil Schwarze kolem lapačky. Kometa dokonala obrat. Asistence: Jozef Balej.
     
    45:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kvapil nahrál k modré čáře JOZEFU BALEJOVI, ten si najel mezi kruhy, kde pěknou kličkou oklamal obránce a následnou ranou do šibenice nedal Schwarzovi šanci. Boleslavský gólman mávl lapačkou jen do vzduchu. Asistence: Marek Kvapil.
     
    39:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na straně hostů stála znova štěstěna. LUKÁŠ PABIŠKA se ocitl před Hovim úplně sám, ale nepřekonal jej. Když se pokusil z velkého úhlu kotouč vrátit před brankoviště, trefil do brusle obránce Dlapu a puk se po jeho teči dostal za záda Hoviho. Ten jej sice stihl mrštným zákrokem lapačkou dostat rychle pryč, ale nestihl to před brankovou čarou. Hosté dávají Kometě nepříjemný gól do šatny. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    38:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nakonec přesilovku využilo. Mojžíš poslal kotouč od modré čáry na levý kruh, PETR HUBÁČEK si najel až ke Schwarzovi a nekompromisní střelou švihem pod břevno vyrovnal. Asistence: Pavel Mojžíš, Roman Erat.
     
    31:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení hodně šťastnou trefou. Divíškova střela trefila tyč, od které se kotouč odrazil do Hoviho, od něj na LUKÁŠE PABIŠKU, který neměl problém ležícího brankáře překonat. Asistence: Tomáš Divíšek, Daniel Boháč.

    Tomáš Čekal

    Góly a asistencie: 39. Hubáček (Mojžíš, Erat), 46. Balej (Kvapil), 51. Mojžíš (Balej) - 32. Pabiška (Divíšek, Boháč), 40. Pabiška (Divíšek)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) – Dlapa (J), Bičánek, Mojžíš, Stehlík Richard , Protivný, Malec, Osrčil, Štindl (J) – Balej, Dlouhý, Širokovs, Kvapil, Hubáček (C), Erat, Procházka, Svoboda Jakub, Houdek, Křivohlávek (J), Jankovič (J), Stehlík Ondřej (J).
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) – Hay, Dudáš, Marušák, Chaloupka, Mikuš – Plodek, Štefanka, Macháček, Vrbata David, Tvrdík, Benda, Bahenský, Žabka, Loskot, Padělek Aleš, Matějovský, Divíšek (C), Boháč, Pabiška, Demel.

    Rozhodca: Minář, Trombík - Kis, Prchal

    Diváci: 2662