A. Mytišči – Petrohrad 1:2 (po pr.) | Riga – Jaroslavľ 2:6 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
2:6 (1:3, 1:2, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Pondelok 14.03.2011, 18:30Play-off KHL
Partner:
     
    46:10
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    KAREL RACHŮNEK nahodil puk od modré čáry a černý nesmysl skončil až za brankovou čárou. Troufám si tvrdit, že 14 minut před koncem je rozhodnuto.
     
    39:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté dávají gól do kabin. Tkačenko dokázal kličkami obehrát dva protihráče, vystřelit, jeho ránu stihl Holt zlikvidovat, puk ovšem neměl zcela ve své moci, ALEXEJ MICHNOV si toho následně všiml a dorazil jej za dezorientovaného brankáře.
    Asistece: Ivan Tkačenko.
     
    35:15
    Riga právě vstřelila branku!
    Ozolinš vystřelil od modré, Kočněv vyrazil puk pouze před sebe, kam si pro něj dojel JANIS SPRUKST a ač tísněn, zamířil do odkrytého místečka Kočněvovy branky.
    Asistence: Sandis Ozolinš.
     
    30:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Situace dva na jednoho v otevřené domácí obraně. Ruděnko našel dobře postaveného ALEXANDRA KOROLJUKA a ten zvýšil vedení svých barev. S domácím mančaftem to začíná vypadat velmi zle.
    Asistence: Konstantin Ruděnko.
     
    15:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl sevřela svého soupeře v obranném pásmu, dlouho se ovšem nemohl prosadit, Sprukst před poloprázdnou klecí promáchl a ani další střely se neujali, až přišla akce na jejím konci stáhl ALEXANDER GALIMOV, ke kterému se puk odrazil a ruský hráč se nerozpakoval a napálil jej do odkryté části branky.
     
    14:22
    Riga právě vstřelila branku!
    A domácí snižují. JANIS SPRUKST se dostal do samostatného úniku a ranou mezi betony vrací svůj tým do zápasu.
     
    04:20
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ale hosté znovu využívají svou přesilovou hru. ALEXANDR KALJANIN si dojel nahozený puk a nasměroval ho rovnou za záda domácího gómana.
     
    02:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ale hosté nakonec přeci jen přesilovku využívají. Vašíček z rohu kluziště přihrál před branku najíždějícímu PAVLU DEMITROVI, který uklidil pohotově puk za brankovou čáru.
    Asistence: Josef Vašíček.

    Petr Frömel

    Góly a asistencie: 15. Sprukst, 36. Sprukst (Ozolinš) - 3. Demitra (Vašíček), 5. Kaljanin, 16. Galimov, 31. Koroljuk (Ruděnko), 40. Michnov (Tkačenko), 47. Rachůnek


    HC Dinamo Riga: Holt (Tellqvist) - Lavins, Ozolinš, K. Redlihs, Sotnieks, Galvinš, Tsibulskis - Chartigan, Sprukts, Darzinš, Karsums, Niživijs, Džerinš, M. Redlihs, Štals, Podzinš, Petrovický, Surový, Ankipans, Trotter
    Lokomotiv Jaroslavľ: Kočněv (Vjušin) - Rachůnek, Žukov, Vasiljev, Barinka, Kalimulin, Urych - Michnov, Galimov, Lehterja, Tkačenko, Čurilov, Ostapčuk, Kaljanin, Ruděnko, Demitra, Vašíček, Kirjučin, Sobčenko, Koroljuk