Zruč n/S – Vysoké Mýto 5:3 (kon.) | Slavia – Chrudim 0:7 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
0:7 (0:3)
FK Chrudim
cz Nedeľa 13.03.2011, 19:45 • Sportovní hala Eden • Futsal liga (ČR)
     
    Slavia prohrála i druhé čtvrtfinálové utkání, ani v domácím prostředí se jí nepovedlo vstřelit branku. Dnes ji to nedovolil výborně chytající brankář Jakub Žďánský. I přes vysokou porážku si domácí hráči můžou vychutnat děkovačku s výbornými diváky, kteří byly ozdobou dnešního utkání. Kéž by každé futsalové utkání mělo takovou atmosféru. Hosté podali sebevědomí výkon a zcela zaslouženě si odvážejí výhru. Slavia se pokusí v Chrudimi o zázrak, který by vrátil sérii zpět do Prahy. (21:18:54)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Střelu přes celé hřiště si zkusil brakář Chrudimi Jakub Žďánský, který jen těsně minul prázdnou branku. Na druhé straně 100% šanci spálil Pacheco, který byl před Žďánským úplně sám, ale trefil jen hostujícího brankáře.
     
    40
    Začala poslední minuta utkání. Chrudim si v poklidu kráčí k vítězství.
     
    39
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Rešetár vystihl slabou přihrávku, obhodil si padajícího obránce a nebyl pro něj problém zakončit do opuštěné slávistické klece.
     
    37
    Vladyka získal ve středu hřiště míč, ale netrefil prázdnou branku, Slavii vázne kombinace, ani v pěti se nedokáže přiblížit k brance Žďánského.
     
    37
    Oddechový čas si vzala Slavia Praha.
     
    37
    I přes nevýhodu jednoho hráče v poli, Chrudim drží Slavii daleko od své branky.
     
    36
    Slavia zkouší hru bez brankáře.
     
    35
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Lekce brazilské školy. Max nejprve předvedl pár kousků ze své čarovné zahrádky, přihrál Romanu Marešovi, který šikovnému Brazilci míč vrátil a gólman Knobloch mohl jen sledovat rychlou a dobře umístěnou střelu ke své pravé tyči.
     
    33
    Ve velké šanci se ocitl Davide Pacheco, jeho střelu Jakub Žďánský bravurně vyrazil.
     
    32
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Pěknou kombinační akci Chrudimi zakončil bývalý hráč fotbalové Slavie Petr Vladyka, který zblízka uklidil míč k levé tyči slávistické branky.
     
    31
    Maxovu prudkou střelu vyrazil nad branku Knobloch.
     
    27
    Edenem se nese chorál: Slávisti, dejte jim bůra :-)))
     
    26
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Rešetár udělal ze slávistických obránců jen figurky a přesnou střelou k levé tyči zvýšil vedení svého týmu.
     
    26
    Chrudim rychle rozehrávala přímý kop, míč doputoval k Douglasovi, který střílel mimo tři tyče. I přes nepříznivý vývoj, kotel domácích vytrvale povzbuzuje své hráče.
     
    26
    Za faul na Rešetára inkasoval žlutou kartu Martin Hrdina.
     
    25
    Zapletal nasadil jesličky Cacauovi, předložil perfektní přihrávku Matějkovi, který zbrkle zakončoval mimo.
     
    24
    Chrudim měla šanci. Rešetár vystihl přihrávku, proběhl s míčem na noze téměř celé hřiště, vystřelil, ale trefil pouze nohy Ondřeje Knoblocha.
     
    22
    V nefutsalové pozici se teď ocitli Jiří Beránek (SLA) a Michal Mareš (CHR). Jejich srážka byla nezaviněná. Po ošetření by se oba měli vrátit do hry.

    Michal Hora

    Góly: 0. Max (Dentinho), 5. Douglas (Cacau), 13. Dentinho (bez asistence), 26. Rešetár (Cacau), 32. Vladyka (Rešetár), 35. Max (Mareš R.), 39. Rešetár (bez asistence)

    Karty:   15. Oliva (SLA), 26. Hrdina (SLA) - 21. Dentinho (CHR)


    SK Slavia Praha: 1 Knobloch, 30 Löffler - 4 Beránek, 5 Holeček, 10 Oliva, 11 Pacheco, 12 Kokeš, 18 Hrdina, 20 Míča, 21 Zapletal, 25 Matějka, 26 Kosina
    FK Chrudim: 1 Meller, 29 Žďánský - 6 R. Mareš, 7 Popelka, 8 Max, 10 Dentinho, 11 Vladyka, 14 Cacau, 16 Douglas, 17 Rešetár, 25 Bouška, 27 M. Mareš

    Rozhodca: Linhart, Venc, Kincl