Jablonec – Hr. Králové 7:0 (kon.) | Č. Budějovice – Bohemians 1:1 (kon.) | Ústí n. L. – Slovácko 2:0 (kon.)
Slavia – Teplice 4:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:1 (2:0)
FK Teplice
cz Nedeľa 13.03.2011, 17:00 • Synot Tip Arena, Praha • Gambrinus liga
     
    88
    Slavia právě vstřelila branku!

    Po velké šanci, kdy z míst pro rozehrání pokutového kopu pálil Vlček, se míč odrazil za šestnáctku k ZORANU MILUTINOVIĆOVI, který ho pumelicí poslal přesně k levé tyči zkoprnělého Slavíka!
     
    85
    Karol Kisel se nejspíše včera díval na televizi a viděl branku Tzavellas z Frankfurtu, který ji dal z více jak 70 metrů. Jeho pokus byl sice jen z padesáti, ale vyběhnutého Slavíka vyděsil asi tolik jako medvěda mravenec. Slavík si zacouval a míč pohodlně zachytil.
     
    80
    Milutinović jde jako poslední hráč na hřiště, vystřídá Koreše.
     
    76
    I trenér Plíšek sahá ke střídání: Jungr míří na hrací plochu za Rosa.
     
    76
    Unaveného střelce první branky Pospěcha střídá Stanislav Vlček.
     
    73
    Mahmutovićovu ránu z pravého rohu velkého vápna Vaniak dokázal vyrazit jen na střed vápna, kde byl Mareš, ten ale z vyložené pozice trefil jen bránícího Čelůstku.
     
    69
    Hosté sehráli přímý kop ukázkově. Rozehrávajícímu Marešovi přišel poradit těsně před kopnutím Vondrášek. Poté se Vondrášek prudce rozeběhl k brance, čímž na sebe upoutal pozornost a Mareš namířil centr přesně na volného Matulu. Teplickému obránci míč už už padal na nohu, když mu ve vstřelení branky zabránil obětavým skokem Vaniak, který míč zachytil.
     
    69
    Mezitím Slavia vystřídala, zraněného Jandu nahradil Milan Černý.
     
    67
    Žlutilo se i na straně Slavie, Janda totiž na polovině hrací plochy zastavil rychlý brejk Teplic.
     
    65
    Janda přihrál do strany na Pospěcha, který si obhodil Čajiće a mířil k brance. Hostující záložník, ale Pospěcha srazil k zemi a vidí žlutou kartu. Sešívaní budou rozehrávat přímý kop z 25 metrů z levé strany.
     
    66
    Slavia právě vstřelila branku!

    Korešův centr z přímého kopu přizvedl lehce hlavou LUKÁŠ JAROLÍM a už jen sledoval, jak se míč snáší na zadní tyč do šibenice!
     
    60
    Obrovská příležitost na druhé straně. Po chybě Čelůstky se k míči dostal Mahmutović, kterému stál v cestě jen Vaniak. Slavistický brankář mu míč odkopl, ale jen k nabíhajícímu Marešovi. Teplický záložník ovšem také Vaniaka nepřekonal, když mu v poslední chvíli spadl pod nohy a přesným skluzem míč odkopl.
     
    61
    Teplice právě vstřelily branku!

    Zatímco ležel na hřišti Petr Janda po běžném souboji se Smejkalem, balón se dostal na hrot k AIDINU MAHMUTOVIĆOVI, jenž se obtočil kolem Čelůstky a nechytatelnou střelou k levé tyči snížil na rozdíl jediné branky!
     
    57
    Ex-slávista David Kalivoda naskakuje na trávník, místo mu přepustil Lácha.
     
    56
    Korešův centr z levé strany přistál na hlavě Hubáčka, od které se odrazil na branku. Gólu zabránil perfektní reflexivní zákrok Slavíka. K míči se poté dostal Jarolím, jehož pumelice z hranice vápna přestřelila branku o několik metrů.
     
    53
    Hosté střídají: Vondrášek jde do hry za nevýrazného Verbíře.
     
    37
    Hora mohl přihrávat na dva zcela volné spoluhráče do strany, ale rozhodl se vyslat do běhu Pospěcha, kterému ale skočil pod kopačky vyběhnuvší Slavík a zachránil tak hosty od další branky.
     
    35
    Trubila nacentroval z levé strany na rozběhnutého Horu, ten měl k míči sice daleko, ve skluzu ho ale ještě dokázal usměrnit na bránu, trefil ovšem břevno. Teplice neví, kde jim hlava stojí.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!

    Tak to je šok pro Teplice! LUKÁŠ JAROLÍM se dostal k míči na hranici velkého vápna a parádní střelou k pravé tyči zdvojnásobil domácí vedení!
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!

    Po centru z levé strany se ve skrumáži dostal balón ke ZBYŇKU POSPĚCHOVI, jenž ho nadvakrát dokopl do opuštěné brány! Brankář Slavík totiž vyběhl na centr, ale neuklidil ho.
     
    16
    Kiselův rohový kop se dostal až na nohu zcela nehlídaného Jandy, který bez přemýšlení pálil. Míč mu ale mírně sklouzl a jeho střela zevnitř malého vápna skončila pár centimetrů vedle pravé tyče. Slavík bude vykopávat.
     
    1
    Začátek zápasu patří Teplickým! Mahmutović přešel přes Trubilu a tísněn Hubáčkem zevnitř vápna vypálil jen těsně šešívané branky. Vaniak bude odkopávat.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Góly: 32. Pospěch, 34. L. Jarolím, 66. L. Jarolím, 88. Milutinović - 61. Mahmutović

    Karty:   67. Janda (SLA) - 65. Čajić (TEP)


    SK Slavia Praha: Vaniak - Dostál, Hubáček, Čelůstka, Trubila - Koreš (80. Milutinović), Janda (69. M. Černý), Jarolím, Hora - Kisel - Pospěch (76. Vlček).
    FK Teplice: Slavík - Rosa (76. Jungr), Smejkal, Hošek, Matula - Verbíř (53. Vondrášek), Čajić, Vachoušek, Mareš - Lácha (57. Kalivoda), Mahmutović

    Rozhodca: Matějek - Ubias, Košec

    Diváci: 6898