Zvolen – B. Bystrica 2:3 (po s.n.) | Trenčín – HC Slovan 6:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:3 (3:1, 3:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondelok 07.03.2011, 18:00 • Zimný štadión Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:47
    Slovan dal gól!
    RÓBERT HUNA v oslabení dokázal ujsť a aj faulovaný prekonáva Kováča. Bez asistencie. Dukla si berie oddychový čas.
     
    39:35
    Trenčín dal gól!
    BRANISLAV JÁNOŠ vystrelil na bránu, Rybár v postoji, ktorý by si každý mladý brankár rád vystavil ako profilovku na facebooku, ak by puk do lapačky chytil. Rybár si však na puk nesiahol, a Dukla opäť vedie štvorgólovým rozdielom. Bez asistencie.
     
    38:28
    Slovan dal gól!
    Ján Lipiansky sa vozil s pukom v pásme, celkom ako na nedelňajšom rannom rozkorčuľovaní tímu, keď všetci makali v pásme, len on sa na opačnej strane donekonečna rozbiehal na bránu v snahe trafiť ju pukom. Tentokrát nevolil strelu, ale prihrávku na modrú čiaru, odkiaľ RICHARD JACKMAN parádne prestrelil Kováča. Asistencie: Ján Lipiansky a Richard Kapuš.
     
    30:00
    Trenčín dal gól!
    Aj Rybár už musí loviť puk spoza chrbta, Slovan si berie oddychový čas. Strelcom gólu ALEXANDER NAUROV. Asistencie si pripísali Tibor Melichárek a Ivan Koložváry.
     
    28:41
    Trenčín dal gól!
    A ten prichádza! Druhý gól v tomto stretnutí strieľa RADOSLAV TYBOR a vyháňa Konráda z brány. Asistencie: Milan Hruška a Roman Tvrdoň.
     
    18:28
    Trenčín dal gól!
    MILAN HRUŠKA poslúchol publikum na rozkaz "bi", Konrád puk nedokázal udržať medzi betónmi, ten sa dostal až do brány. Asistencie Branislav Jánoš a Ondrej Mikula.
     
    11:05
    Trenčín dal gól!
    ONDREJ MIKULA rýchlou a presnou strelou z ľavého kruhu prekonáva Konrádov postoj. Asistencie Branislav Jánoš a Oliver Ďuriš.
     
    5:43
    Trenčín dal gól!
    K štipľavej strele z pravého kruhu sa odhodlal Roman Tvrdoň, Konrád ešte stačil vyraziť, no na dorážku RADOSLAVA TYBORA z pravej strany za jeho chrbát už nárok nemal. Asistencia: Roman Tvrdoň.
     
    2:02
    Slovan dal gól!
    Po závare pred domácim brankárom sa podarilo DÁVIDOVI BUCOVI prehodiť puk ponad Kováčov betón i vyrážačku. Asistencie: Dávid Skokan a Tomáš Bulík.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 6. Tybor (Tvrdoň), 12. Mikula (Jánoš, Ďuriš), 19. Hruška (Jánoš, Mikula), 29. Tybor (Hruška, Tvrdoň), 30. Naurov (Melichárek, Koložváry), 40. Jánoš - 3. Buc (Skokan, Bulík), 39. Jackman (Lipiansky, Kapuš), 54. Huna Róbert


    HK DUKLA Trenčín: V. Kováč - Sekeráš, E. Bednár, Hruška, Trefný, Martin Chovan, Tomko, Jarábek - Pardavý st., Blatný, P. Kopecký st. - Tybor, Ja. Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, O. Ďuriš, Jánoš - Naurov, Koložváry, Melichárek - M. Daňo.
    HC Slovan Bratislava: Konrád (29. Pav. Rybár) - Jackman, Hájek, Cartelli, Jendek, Rullier, L. Bohunický, Trška - M. Bakoš, Nedorost, Hujsa - Uram, Kapuš, Lipiansky - D. Skokan, Bulík, D. Buc - Ró. Huna, L. Hudáček, Ri. Huna - Preisinger.

    Rozhodca: J. Konc, Kubuš - T. Orolin, Gajan