Kladno – Sparta Praha 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:2 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
HC Kometa Brno
cz Nedeľa 06.03.2011, 19:00 • ŠKO-ENERGO Aréna • Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    55:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Od modré vypálil Jiří Marušák, před Hovim puk ještě tečoval MAREK LOSKOT. Asistence: Jiří Marušák, Lukáš Pabiška.
     
    52:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla škola toho, jak se mají sehrávat přesilové hry. Série rychlých přihrávek skončila u RADIMA BIČÁNKA, která v pozici mezi kruhy napřáhl a bez emocí trefil nad Schwarzovou lapačkou horní růžek brány. Asistence: Radek Procházka, Tomáš Houdek.
     
    36:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a po nějaké době se jí od toho mantinelu podařilo odlepit. ZDENĚK BAHENSKÝ se před bránou dostal k puku, položil si na zem Hoviho a i když už byl ve velkém úhlu, dokázal puk zvednout zavěsit do horní poloviny brány. Asistence: Radek Matějovský, Petr Chaloupka.
     
    34:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka. JIŘÍ MARUŠÁK vystřelil od modré a puk skončil v síti. Je dost možné, že měl Sasu Hovi zakrytý výhled. Asistence: David Vrbata, Tomáš Demel.
     
    15:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DIVÍŠEK v situaci 2 na 1 přihrával tuším Boháčovi. Puk (zřejmě po odrazu od brusle obránce Brna) končí za zády Hoviho. Asistence: Benda.
     
    11:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, branka platí. Střelcem je RADEK DLOUHÝ. Asistence: Petr Polodna, Alexejs Širokovs.
     
    10:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tvrdík od mantinelu posunul na Pabišku. Pabiška puk ještě předal u pravé tyče stojícímu MARKU LOSKOTOVI, jenž si Hoviho položil bekhendovým blafákem a nadvakrát rozvlnil síť. Asistence: Lukáš Pabiška, Michal Tvrdík.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 11. Loskot (Pabiška, Tvrdík), 16. Divíšek (Benda), 35. Marušák (Vrbata, Demel), 37. Bahenský (Matějovský, Chaloupka), 56. Loskot (Marušák, Pabiška) - 12. Dlouhý (Polodna, Širokovs), 53. Bičánek (Procházka, Houdek)


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Benda, Mikuš, Plodek - Vrbata, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Nouza, Matějovský, Loskot, Divíšek, Pabiška, Boháč, Demel
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Houdek, Protivný, Ostrčil, Bičánek, Mojžíš, Malec, Stehlík - Erat, Hubáček, Sirokovs, Procházka, Polodna, Brabenec, Dlouhý, Balej, Kvapil

    Rozhodca: Kalivoda, Hrubý - Lhotský, Rozlílek