Litvínov – Liberec 4:3 (kon.) | Sparta Praha – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Plzeň 4:0 (kon.)
Berani Zlín – Pardubice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:0 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 2:1 (po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Škoda Plzeň
cz Piatok 18.02.2011, 18:10Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    50:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ten byl Plzni ale pramálo platný. Třinec pokračuje v jízdě za Prezidentským pohárem a jeho kapitán RADEK BONK přidává další a svou druhou branku v dnešním zápase! Prakticky znovu z podobné situace, zkušený centr si našel prostor na brankovišti a ránou mezi betony zúročil přihrávku Václava Varadi! Asistence: Václav Varaďa.
     
    48:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Útok ovšem pokračoval dále, Třinec se usadil v pásmu a potřetí udeřil! Hrabal měl puk nachystaný ke střele, ale zvedl hlavu, křižnou přihrávkou našel na levém kruhu LADISLAVA KOHNA, a ten se volejem vrací po dlouhém zranění do hry! Asistence: Josef Hrabal.
     
    31:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde do dvoubrankového trháku! Vojtěch Polák našel přihrávkou přes dvě třetiny najetého MARTINA RŮŽIČKU, který na modré přebral kotouč a ránou z pravého kruhu s pomocí levé tyče překonal Horčičku! Asistence: Vojtěch Polák, Lukáš Zíb.
     
    27:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímají zaslouženě vedení, ejich tlak vyústil v úvodní branku zápasu! Plzeň totiž nedokázala vyhodit, Seman zachytil puk na modré, prodloužil na Růžičku, který se neukvapil, našel před brankovištěm RADKA BONKA a ten napálil puk mezi betony do brány! Asistence: Martin Růžička, Daniel Seman.

    Adam Sušovský

    Góly a asistencie: 28. Bonk (Růžička , Seman), 32. Růžička (Polák, Zíb), 49. Kohn (Hrabal), 51. Bonk (Varaďa)


    HC Oceláři Třinec: Hamerík (Štefl) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Krajíček, Mičulka, Hrabal - Polanský, Bonk, Polák - Kohn, Peterek, Orsava - Růžička, Varaďa, Květoň - McGregor, Zagrapan, Hrňa
    HC Škoda Plzeň: Horčička (Salfický) - Dresler, Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Benák, Frolo, Hošťálek, Modrý - Vlasák, Straka, Vostřák - Kovář, Svačina, Stránský - Rachůnek, Dvořák, Plášek - Lammers, Johnson, Slaney

    Rozhodca: Ország, Müller - Gebauer, Lederer