Litvínov – Liberec 4:3 (kon.) | Sparta Praha – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Plzeň 4:0 (kon.)
Berani Zlín – Pardubice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:0 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 2:1 (po s.n.)
koniec
HC Sparta Praha
2:4 (2:0, 0:3, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 18.02.2011, 18:10 • TESLA ARENA • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    52:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    I v leže jdou dávat góly. Povedlo se to Janu Káňovi, který jak jinak než po skrumáži ve sparťanském brankovišti zvyšuje náskok Vítkovických už na dvě branky.
     
    35:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A obrat je dokonán! V přesilovce střílí svůj druhý gól v zápase Petr Pohl a nunto dodat že opět přišel po zmatcích před sparťanskou klecí. Mnoho Vítkovických promáchlo naprázdno, je třeba říct, že i mnoho sparťanů ve snaze vyhodit, až se jeden z nich nemýlil. Pöpperle byl bez šance. ASISTENCE: Klimek, Ujčík.
     
    26:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    I Vítkovičtí v krátkém časovém sledu střílí dvě branky. Ta Pohlova se v mnohém podobala prvnímu ostravskému zářezu, dostal se k odraženému puku a se štěstím jej dorazil za Pöpperleho.
     
    25:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střela na branku od modré skončila někde ve změti těl před Pöpperlem, odkud jí dorazil do sítě Jiří Burger. Vítkovičtí tak přetavili svou snahu v kontaktní gól. ASISTENCE: Vosátko, Huna.
     
    12:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Expres jménem Petr Ton se rozjel skrz všechny třetiny a nezastavil jej ani přidržení vítkovického zadáka. Bekhandem zvedl puk nad Málkovo rameno a posílá Spartu už do dvoubrankového vedení! BEZ ASISTENCE.
     
    10:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen! Lukáš Luňák po pohledné přesilovkové akci proskotačil s pukem až před Málka, kde jej s koňskou dávkou štěstí protlačil skrz jeho výstroj do sítě. ASISTENCE: Tomáš Karpov.

    Petr Schwank

    Góly a asistencie: 11. Luňák (Karpov), 13. Ton - 26. Burger (Vosátko, Huna), 27. Pohl (Kliment, Vrána), 36. Pohl (Klimek, Ujčík), 53. Káňa (Huna)


    HC Sparta Praha: Pöpperle - O'Brien, Zacpálek, Husák, Gulaši, Hanzlík, Philipp, Macholda - Ton, Broš, Treille S. - Kratěna, Výborný, Bartánus - Žálčík, Karpov, Luňák - Kafka, Dragoun, Forman
    HC Vítkovice Ridera: Málek - Malík, Voráček T., Trnka, Rehák, Vosátko, Punčochář - Huna, Burger, Szturc - Sýkora J., Ovčačík, Húževka - Pohl, Klimek, Vrána - Káňa, Tomas, Ujčík

    Rozhodca: Homola, Hribik - Charvát, Kalivoda

    Diváci: 3630