Zvolen – Košice 1:6 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
1:6 (1:3, 0:2, 0:1)
HC Košice
Pondelok 14.02.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    41:37
    Košice dali gól!
    Úplná absencia zvolenskej defenzívy a ďalší gól Košíc! Hostia dorážali na niekoľkokrát pred bezmocnýjm Kristínom a Jenčík zblízka zvyšuje na hrozivých 1:6!
     
    29:54
    Košice dali gól!
    To je neuveriteľné! V momente, kedy sa Zálešák vracaj z trestnej, dostal puk do jazdy od Jenčíka, dostal sa sám pred Kristína a rutinérsky zakončuje!
     
    28:16
    Košice dali gól!
    Ďalšia školácka chyba domácich, Kristín zle vyhodil, Miklík sa pri mantineli zmocnil puku, obišiel bránku a zasunul poľahky puk do siete! Druhý gól hostí v oslabení!
     
    16:06
    Košice dali gól!
    Vzápätí tretí úder hostí po rýchlom protiútoku!Frolík nahodil pred bránku, od Hubu sa puk odrazil opäť k nemu a mohol tak skórovať do odkrytej bránky!
     
    13:43
    Košice dali gól!
    Pucher stratil puk, potom sa zvolenská obrana neuveriteľne rozostúpila, Gron poľahky prešiel až pred Škrečka a zakončuje tvrdou ranou pod brvno!
     
    9:59
    Košice dali gól!
    Hostia vyrovnávajú v oslabení! Odrazený puk od mantinelu sa dostal ku Kristekovi, ktorý premenil sólový nájazd!
     
    5:24
    Zvolen dal gól!
    Kuriózny gól domácich! Méry vystrelil, Hudáčkovi prepadol puk medzi betónmi a Méry ho dorazil do siete!

    Richard Blaho

    Góly a asistencie: 6. Barinka (Méry) - 10. Kristek, 14. Gron, 17. Frolík (Huba, Baláž), 29. Miklík, 30. Zálešák (Jenčík, Gron), 42. Jenčk (Zálešák, Šterbák)


    HKM Zvolen: Škrečko - Čierny, Juraško, Bokroš, Ďaloga, Valach, Hranáč, Hraško, Kučný - Zuzin, Pucher, Chovan - Kovář, L. Jurík, V. Baláž - Barinka, Trochta, Méry - Škoda, M. Jurík, Otčenáš.

    HC Košice: Hudáček - Homer, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Slimák, Jokel - Andrašovský, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Jenčík, Zálešák, Fabuš - Huba, Frolík, M. Baláž.

    Rozhodca: Lokšík - Brath, Novák