Fínsko – Rusko 4:3 (kon.) | Česko – Švédsko 2:5 (kon.)
koniec
Česko
2:5 (0:1, 0:3, 2:1)
Švédsko
cz Sobota 12.02.2011, 18:30Turnaj piatich krajín (U18)
Partner:
     
    56:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hráči Tří Korunek nejspíš rozhodují o svém vítězství. V mele před brankou se nejlépe zorientoval GUSTAF BJÖRKLUND a bekhendovou střelou přidává svůj druhý gól v zápase. Asistence: William Karlsson.
     
    52:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak žeby ještě jiskra naděje? Podobně využitá přesilovka jako v prvním případě, jen s tím rozdílem, že o teč se postaral český hráč. Beranovo nahození ztečoval do branky nohou kapitán LUKÁŠ SEDLÁK a je to jen o dvě branky. Asistence: Matěj Beran, Petr Šidlík.
     
    41:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se Češi radují! Matěj Beran na modré přisunul puk ONDŘEJI KŘÍŽOVI, který poslal puk tvrdě na branku. Jeden ze Švédů ho ještě tečoval a Lundströmovi proklouznul mezi betony do branky. Asistence: Matěj Beran.
     
    34:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Severní vítr je krutý. Oscar Klefborn vypálil od modré a jeho střelu umně tečoval VIKTOR ARVIDSSON. Bartošák neměl nárok. Asistence: Oscar Klefborn, Karl Johansson.
     
    33:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané domácímu týmu ukazují, jak se to dělá. Ani nevím jak se zase do samostatného nájezdu dostal FILIP FORSBERG, Bartošáka si rozhodil rameny a bekhendem vsítil třetí branku svého týmu. Bez asistence.
     
    26:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi přejeli do útoku a trestají. Sám s pukem se před Bartošákem zjevil GUSTAF BJÖRKLUND, udělal mu kličku a kotouč zvedl do bližšího růžku. Asistence: Filip Forsberg.
     
    03:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To byla rychlost. Švédi se po buly v obranném pásmu ujali kotouče a dostali se do úniku dva na jednoho. MIKA ZIBANEJAD poslal Ludwigu Blomstrandovi přihrávku, ale ten se ještě správně rozhodl vrátit puk svému spoluhráči do brankoviště. Švédský forvard už měl před sebou branku víc než jen prázdnou a posílá svůj tým do vedení 1:0. Asistence: Ludwig Blomstrand.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 42. Kříž (Beran), 53. Sedlák (Beran, Šidlík) - 4. Zibanejad (Blomstrand), 27. Björklund (Forsberg F.), 34. Forsberg F., 35. Arvdisson (Klefborn, Johansson), 57. Björklund (Karlsson)


    Česko: Bartošák (Pavelka J.) - Kvapil, Jeník, Růžička, Pavelka T., Šidlík, Starý, Kříž - Sedlák "C", Hampl, Hyka - Doležal, Beran, Faksa - Matai, Švihálek, Rousek - Moravec, Hertl, Koblasa.
    Švédsko: Lundström (Dansk) - Brodin, Klefborn "C", Johansson, Vikstrand, Blomqvist, Forsberg O. - Blomstrand, Rask, Zibanejad - Arvidsson, Nermark, Aberg - Björklund, Forsberg F., Karlsson - Lilliestöm Karlsson, Marklund, Fröberg.

    Rozhodca: Fraňo, Mikula - Gebauer, Lederer.