SR 18 – Nemecko U18 2:1 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Nemecko U18
Piatok 11.02.2011, 15:30 • Zimný štadión Piešťany • Turnaj Vlada Dzurillu (U18)
Partner:
     
    56:51
    Vylúčenie Slovensko, Peter Bezuška, dve minúty za faul kolenom.
     
    55:57
    Bezúch zachytil ešte v pásme a posunul Daňovi, ten to skúsil spoza Haaseho, od ktorého sa puk odrazil späť na Daňovu hokejku, pohotovo vystrelil opäť, Cuepper betónom.
     
    54:05
    Slovensko dalo gól! ANDREJ BÍREŠ prináša do zápasu k celkom peknej hre a tlaku slovenského tímu za hrsť toho najlepšieho korenia, keď blafákom prekonáva Cueppera. Asistencie: Vladimír Dolník.
     
    49:58
    Bezúch zachytil puk v strednom pásme a vyslal dopredu Daňa, ten si spravil Fabera a vystrelil, Cuepper proti puku betónom.
     
    39:15
    Vylúčenie Nemecko, trest pre hráčsku lavicu, dve minúty za priveľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    37:43
    Nemecko dalo gól! Nedáš - dostaneš, a je vyrovnané. Gól strelil NIKLAS SOLDER, Asistencie: Ralf Rinke a Christian Kretschmann.
     
    37:35
    Daňo tentokrát do pásma po pravej strane, posielal Richardovi Mrázovi, tomu chýbali centimetre aby na strelu ťahom puk zasiahol.
     
    37:20
    Daňo po ľavom krídle do pásma, na druhej strane mu korčuľoval Bezúch, šikovne mu to posielal, no Bezúch premáchol hokejkou vo vzduchu, puk minul.
     
    35:55
    Luža do pásma po ľavom krídle, Winkler ho vytlačil, mal to náš obranca na bekhend, obtočil sa poza bránu a poslal medzi kruhy Lamperovi, jeho strela vyrazená, ešte Bíreš z rovnakého miesta, no puk končí až na ochrannej sieti.
     
    33:32
    Slováci dostali puk do siete, puk Cuepperom vyrazený do vzduchu ale sklepnutý smečom, a tak gól neplatí pre hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    32:35
    Vylúčenie Nemecko, Dominik Daxlberger, dve minúty za hákovanie.
     
    32:35
    Gernát sa dostal k puku, z pravého kruhu si prekorčuľoval k bráne, položil si Cueppera na ľad a zahodil šancu strelou mimo bránu!
     
    26:04
    Vylúčenie Nemecko, Steven Baer, dve minúty za vyhodenie puku z obranného pásma.
     
    21:30
    Slovensko dalo gól! Výborne postavený JURAJ BEZÚCH dostal prihrávku medzi kruhy z rohu klziska od Marka Daňa a z prvej otvára skóre zápasu. Asistencie: Marko Daňo a Richard Mráz.
     
    13:35
    Daňo v pravom kruhu vyčkával, kto sa mu ukáže v najlepšej pozícii, pred bránu si nakorčuľoval Bagin, dostal od spoluhráča prihrávku, no prehodil bránu.
     
    13:06
    Vylúčenie Nemecko, trest pre hráčsku lavicu, dve minúty za priveľa hráčov na ľade.
     
    8:51
    Gernát zblokoval vydarenú strelu Uviru spoza pravého kruhu, nemecký útočník ešte prevzal puk, prekľučkoval k bráne, Rybár kryje jeho strelu medzi betóny.
     
    6:47
    Vylúčenie Slovensko, Branislav Rapáč, dve minúty za hákovanie.
     
    1:51
    Vylúčenie Nemecko, Mac Meirandres, dve minúty za nedovolené bránenie v hre. Ospravedlňujem sa za meškanie spôsobené technickými problémami s pripojením na internet. Pevne verím, že sa to v zápase nebude opakovať.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 22. Bezúch (Daňo, Mráz R. ), 55. Bíreš (Dolník) - 38. Solder (Rinke, Kretschmann)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Pat. Rybár (Sabol) - Luža, P. Bezuška, Bagin, Gernát, Nechala, P. Čerešňák, Korím, M. Kováč - Uhrík, D. Fujerík, B. Mráz - Bezúch, M. Daňo, R. Mráz - B. Rapáč, T. Mikúš, D. Hudec - Dolník, Bíreš, P. Lamper.
    Nemecko U18: Cuepper (Deske) - Meirandres, Keller, Kronthaler, Seemann, Haase, Baer, Winkler, Faber - Fischbuch, Ackermann, Daxlberger - Grözinger, Kretschmann, Uvira - Rinke, Szekessy, Solder - Vorderbrüggen, Kurth, Koslowski.

    Rozhodca: P. Grečko, J. Konc - P. Šefčík, Výleta