Rusko – Fínsko 5:3 (kon.) | Česko – Švédsko 1:6 (kon.)
koniec
Česko
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
Švédsko
cz Štvrtok 10.02.2011, 19:30 • Stockholm, Globen Arena • Euro Hockey Tour
Partner:
     
    56:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    To už je velký debakl. JONAS ANDERSSON se natlačil před našeho bránícího hráče a neměl následně problém zasunout kotouč do poloprázdné české brány. V závěru ještě inkasujeme další tvrdý direkt. Asistence: Dick Axelsson.
     
    40:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Lojek je sice zpět na hřišti, ale NIKLAS NORDGREN si s velkou bravůrou najel až před Štěpánka a bekhendem zavěsil přesně pod víko. Chyba našeho mladého Jeřábka, který při prvním střídání v dnenším zápase ztratil zbytečně kotouč. Asistence: Niclas Persson, Magnus Johansson.
     
    35:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    ...pokračování nebude. MATTIAS TJÄRNQVIST využívá signalizovanou výhodu, když naši hru a dezolátní obranu rozebral do posledního šroubku. Štěpánek sice poskakoval po brankovišti jako cvičená opice v ZOO, ale neměl absolutně žádný nárok kotouč zachytit. Asistence: Magnus Johansson, Jimmie Ericsson.
     
    29:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Katastrofálně sehraná přesilovka našeho výběru je potrestána. Obránci si možná až zbytečně dlouho hráli za Štěpánkem, toho následně využil DICK AXELSSON, jenž si vzal pohodlně kotouč a bez rozpaků jej zasunul za brankáře Česka. Branka padla v oslabení. Asistence: Rickar Wallin.
     
    18:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A domácí opět vedou. A gól to byl hodně smolný. Zmatek v naší obraně využívá DAVID PETRASEK, Štěpánek poskakující puk vyrazil pouze před sebe a tam si jej pak následně srazil betonem. Asistence: Mattias Ekholm.
     
    09:41
    Česko právě vstřelilo branku!

    Nádherná akce v podání Červenky a Nakládala, především uznání zaslouží náš obránce, který od modré našel najetého PETRA PRŮCHU, jenž si z vrcholu kruhů najel až před Liva a krásnou střelou pod horní tyč jej dnes poprvé překonává. Asistence: Jakub Nakládal a Roman Červenka.
     
    05:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Domácí kapitán Magnus Johansson vypálil tvrdě od modré a jeho ránu tečoval NICLAS PERSSON a využívá tak přesilovku takřka okamžitě, přesně za dvanáct vteřin. Štěpánek měl sice připravenou lapačku, jenže Persson šikovně nadzvedl kotouč a náš gól neměl šanci. Asistence: Magnus Johansson.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 10. Průcha (Nakládal, Červenka) - 6. Persson (Johansson), 19. Petrasek (Ekholm), 30. Axelsson (Wallin), 36. Tjärngvist (Johansson, Ericksson), 41. Nordgren (Persson, Johansson), 57. Andersson (Axelsson)


    Česko: Štěpánek (Salák) - Němec, Škoula, Lojek, Čáslava, Nakládal, Mojžíš - Průcha, Koukal, Červenka - Gulaš, Marek, Rolinek - Kašpar, Novotný, I. Rachůnek - D. Květoň, Vampola, Adamský.
    Švédsko: Liv – Ekholm, Johansson, Erixon, Fälth, Fernholm, Petrásek, Hjalmarsson, Ericsson – Persson, Lindström, Nordgren – Krüger, Thörnberg, Melin – Sjögren, Axelsson, Andersson – Tjärnqvist, Wallin

    Rozhodca: Laaksonen, Savolainen - Dahmén, Ulriksson