Litoměřice – Písek 4:0 (kon.) | Chrudim – Vrchlabí 4:3 (po s.n.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Znojmo 8:3 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Beroun – Chomutov 2:3 (kon.)
Tábor – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Hr. Králové – Jihlava 1:6 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
8:3 (3:2, 3:0, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Sobota 05.02.2011, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    59:53
    Za katr je vykázán na 2 minuty za podražení Endál (HBR).
     
    58:43
    Vošmik (HBR) si vyšlápl poblíž havlíčkobrodské střídačky na protihráče a obdržel 2 minuty za hrubost.
     
    57:20
    Další potyčka se strhla po odpískání v blízkosti havlíčkobrodské branky. Na lavici hanby současně míří za hrubost Jarůšek (ZNO) a Šenkeřík (HBR).
     
    56:05
    Po souboji v levém kruhu havlíčkobrodského pásma vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost Lev (ZNO) a Vošmik (HBR).
     
    55:22
    Osobní trest na 10 minut za nesportovní chování obdržel Morava (HBR).
     
    54:08
    Lattner (ZNO) se provinil proti hokejovým pravidlům sekáním.
     
    51:30
    Tak to je nepříjemná situace pro Rebely a naopak skvělá šance pro Znojmo zkorigovat nepříznivý stav. Za nedovolení bránění udělil rozhodčí dvouminutový trest brankáři Slipčenkovi (HBR). Trest za něj odpyká Meidl (HBR).
     
    51:15
    Stromko (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    49:22
    Meidlovo bekhendové nahození z vrcholu kruhů si zpracoval mezi kruhy tísněný Endál a zkoušel se obtočit kolem Novák (ZNO), který ho fauloval a dostal 2 minuty za sekání.
     
    46:27
    Havlíčkobrodský útočný výpad zastavilo Znojmo jen za cenu nedovoleného zákroku. Dvouminuvý trest vyfasoval Novák (ZNO) za hákování.
     
    43:45
    Na trestnou lavici usedá za hákování Morava (HBR).
     
    28:32
    Havlíčkův Brod se tlačil po vyražené střele k dorážkám v předbrankovém prostoru a vznikla z toho poměrně bujará strkanice, po níž se vylučuje. Na trestnou lavici současně usedají Pláněk (ZNO) a Zohorna (HBR), oba za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    25:45
    Havlíčkův Brod naplno rozvinul v útočných pozicích svou kombinaci a po souboji v rohu pásma si vynutil faul. Na lavici hanby putuje Říha (ZNO) za podražení, ale i Endál (HBR) za nafilmovaný pád.
     
    19:18
    Dvouminutový trest dostal Endál (HBR) za sekání.
     
    13:52
    Na lavici hanby rozhodčí vykázal Rangl (ZNO), kterému uděli 2 minuty za podražení. Rebelové budou hrát 51 sekund proti třem bruslařům v poli.
     
    12:43
    Trojan (ZNO) dostal dvouminutový trest za napadení.
     
    09:51
    Havlíčkobrodská přesilovka měla doslova jepičí život. Ve středním pásmu se provinil nedovoleným zákrokem Morava (HBR), jenž dostal 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    09:41
    Endál se elegantní kličkou na levém křídle zbavil poblíž kruhu protihráče, naznačil střelu a rychle obkroužil bránu, po čemž se snažil neúspěšně protlačit puk k bližší tyčce přes Kacetlův připravený beton. Po odpískání ale dostává Znojmo dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Kovalský (ZNO).
     
    00:19
    Obránce Šenkeříka při rozehrávce hodně důrazně napadal Vyletelka (ZNO) a dostal dvouminutový trest za sekání.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 11. Holec (Vondráček), 15. Endál (Morava, Vondráček), 20. Knotek (Vondráček, Holec), 21. Pavlík (Knotek), 32. Zohorna (Knotek, Endál), 36. Vondráček (Holec, Krejčí), 51. Pavlík (Voj. Němec), 56. Meidl (Endál, Voj. Němec) - 5. Komínek (Pospíšil, Klimeš), 6. Podešva (Lev, Lattner), 53. Říha (Štach)


    BK Havlíčkův Brod: Slipčenko (Opršal) - Šenkeřík, Morava (C), Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Pavlík - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček, Zohorna, Endál, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec, Meidl.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Panec) - Rangl, Pospíšil, Pláněk, Novák, Štach, Klimeš, Kolafa, Lattner - Říha (C), Komínek, Podešva, Rajnoha, Vyletelka, Lev, Trojan, Kovalský, Jarůšek.

    Rozhodca: Zbyněk Kubičík - Pavel Dřínovský, Jiří Chocholouš