K. Vary – Třinec 2:4 (kon.) | Plzeň – Kladno 2:1 (po s.n.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:0 (kon.)
Pardubice – Slavia 1:3 (kon.) | Sparta Praha – Litvínov 1:3 (kon.) | Motor ČB – Berani Zlín 1:2 (po s.n.)
Liberec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Kometa Brno
cz Piatok 04.02.2011, 17:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    55:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Burger nahrával na modrou Malíkovi, ten vystřelil a RUDOLF HUNA jeho střelu umístil za Trvajova záda - 5:0. Asistence: Marek Malík, Jiří Burger.
     
    46:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Szturc se delší dobu rozhodoval, kam přihraje, nakonec poslal kotouč před branku na VIKTORA UJČÍKA, který pohodlně trefil odkrytou klec - 4:0. Asistence: Roman Szturc, Jiří Burger.
     
    36:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí Tomas se rozjel na Trvaje, brněnský gólman ale stačil vykopnout betony, puk se však odrazil před branku, kde si jej našel dojíždějící JIŘÍ BURGER, který nemohl netrefit odkrytou klec - 3:0. Asistence: Roman Tomas.
     
    20:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí začali zostra - Szturc nahrál na JIŘÍHO BURGERA, který se stahovačkou dostal přes dva hráče a bekhendem po ledě krásně zakončil - 2:0. Asistence: Roman Szturc, Lubomír Vosátko.
     
    08:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Sudí ukazuje do středového kruhu, branka je tedy uznána. Kotouč se od Sýkory dostal k Malíkovi, který kotouč udržel na modré, vypálil a PETER HÚŽEVKA umístil puk za záda překvapeného Trvaje - 1:0. Asistence: Marek Malík, Juraj Sýkora.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 9. Húževka (Malík, Sýkora), 21. Burger (Szturc, Vosátko), 37. Burger (Tomas), 47. Ujčík (Szturc, Burger), 56. Huna (Malík, Burger)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Punčochář, Malík, Ovčačík, Trnka, Rehák, Voráček, Vosátko - Strapáč, Huna, Ujčík, Káňa, Klimek, Pohl, Tomas, Burger, Sýkora, Szturc, Hlinka, Vrána, Húževka
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Mojžíš, Stehlík, Zubíček, Protivný, Malec, Bičánek, Kempný, Šenkeřík - Hubáček, Hruška, Kvapil, Koreis, Brabenec, Veselý, Procházka, Balej, Erat, Svoboda, Dlouhý, Sirokovsk

    Rozhodca: Fraňo, Hodek - Jelínek, Pešek

    Diváci: 8 142