Žilina – Poprad 1:7 (kon.) | B. Bystrica – Martin 4:3 (po s.n.) | Skalica – Trenčín 4:2 (kon.)
Košice – Nitra 7:1 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 6:1 (kon.)
koniec
HC Košice
7:1 (1:1, 4:0, 2:0)
HK Nitra
Nedeľa 30.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:51
    Košice dali gól! Nádherný gól v podaní JÁNA TABAČEKA, ktorý sa nádherne spoza brány dostal až pred Laca, ktorý nestihol zareagovať na rýchle kľučky košického obranu, veľmi pekný gól.
     
    41:56
    Košice dali gól! Šiesty gól Košíc v tomto zápase pridáva pozorný JAROSLAV KRISTEK, ktorý správne zareagoval pred bránou a doklepul puk pod padajúceho nitrianskeho brankára.
     
    37:12
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa podarili vo vlastnom oslabení streliť dokonca dva góly, keď po priam tak istej akcii ako pred chvíľou Bartoš s Draveckým zaúradovali Ján Tabaček, ktorý pred bránou našiel STANISLAVA GRONA a ten sa taktiež nemýlil.
     
    35:52
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa podarilo streliť gól vo vlastnom oslabení, keď po pravej strane prešiel s pukom pred bránu Peter Bartoš, ktorý opäť našiel pred Lacom svojho spoluhráča VLADIMÍRA DRAVECKÉHO a ten behom dvoch minút strelil svoj druhý gól v zápase.
     
    33:51
    Košice dali gól! Tretí gól domáceho tímu prichádza po akcii na ktorej začiatku bol Stanislav Gron, ten sa pekne natlačil pred bránu kde našiel ešte lepšie postaveného VLADIMÍRA DRAVECKÉHO a jeho zakončenie z bezprostrednej vzdialenosti nemohlo dopadnúť inak ako gólom.
     
    26:13
    Košice dali gól! Po dlhom čase zvládnutá presilová hra oceliarov, keď sa po odraze od zadného mantinelu dostal puk priamo na hokejku MICHALA GRMANA a ten prudkou strelou prestrelil všetko čo mu stálo v ceste.
     
    6:14
    Nitra dala gól! SAMIR SALIJI sa teraz ako blesk z jasného neba objavil po presnej prihrávke v útočnom pásme, útočník hosťujúceho tímu pred bránou nezaváhal, vypálil to medzi betóny košického brankára a ten musel po 1x vyťahovať puk zo svojej siete v tomto zápase.
     
    3:07
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa nakoniec presadili v útočnom pásme, keď na modrej čiare prebral puk MARTIN FROLÍK, ktorý aj s dávkou šťastia nakoniec prestrelil momentálne smutného nitrianskeho brankára.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 4. Frolík, 27. Grman, 34. Dravecký (Gron), 36. Dravecký (Bartoš), 38. Gron (Tabaček), 42. Kristek, 51. Tabaček - 7. Saliji


    HC Košice:
    HK Nitra: