Chrudim – Písek 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 2:3 (po s.n.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
Třebíč – Kadaň 6:3 (kon.) | Beroun – Znojmo 5:3 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:2 (po s.n.)
Tábor – Litoměřice 1:0 (po s.n.) | Hr. Králové – Chomutov 1:4 (kon.)
po s.n.
HC Benátky nad Jizerou
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0, 0:1)
HC Stadion Vrchlabí
cz Sobota 29.01.2011, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Rozhodující nájezd proměnil MAREK ZADINA.
     
    52:00
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí vyrazili do rychlého protiútoku. MICHAL BÁRTA se chopil v mezikruží puku a střelou, na kterou Koutský vůbec neviděl, rozvlnil síť. Asistence: Tomáš Klimt.
     
    37:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Zpoza kruhu napřáhl Matějíček, jehož střelu tečoval PATRIK BECK, puk se prošoural mezi Stejskalovými betony a doklouzal se těsně za brankovou čáru. Asistence: Jiří Matějíček.
     
    8:56
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali už v klasické přesilovce. Zadinovu přihrávku tečoval před brankovištěm do sítě ONDŘEJ LÁTAL. Asistence: Marek Zadina, Martin Filip.
     
    5:42
    Benátky právě vstřelily branku!
    V závěru do té doby nepovedené přesilovky domácí skórují. Před Koutským vytvořili doslova peklo, nejaktivnější byl Petr Kica, který ale nedošťoural kotouč za hostujícího brankáře, to se povedlo až JOSEFU SKOŘEPOVI, který hlídkoval opodál. Asistence: Petr Kica, Michal Nevyhoštěný.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 6. Skořepa (Kica, Nevyhoštěný), 52. Bárta (Klimt) - 9. Látal (Zadina, Filip), 38. Beck (Matějíček), 65. Zadina


    HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Nedvídek) - Bendík, Tondr, Vála, Ulrych, Niko, Mrkvička, Kajínek - Kica, Bulíř, Bárta, Kopic, Skalický, Urban, Pabiška, Klimt, Skořepa, Jech, Jonák, Nevyhoštěný, Vařecha.
    HC Stadion Vrchlabí: Koutský (Ševčík) - V. Drábek, Matějíček, Duben, Pácal, Čížek, Hanzl, Poživil, Bauer - Hubáček, Loskot, Látal, Rusnák, Vrtek, Beck, J. Drábek, Zadina, Zíma, Filip, Andres.

    Rozhodca: Vampola - Guth, Rittich

    Diváci: 446