Poprad – Košice 3:4 (po s.n.) | B. Bystrica – Nitra 2:0 (kon.) | Skalica – Zvolen 3:2 (kon.)
Trenčín – Martin 4:2 (kon.) | HC Slovan – Žilina 2:0 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HK VITAR Martin
Nedeľa 23.01.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:23
    Martin dal gól! Hostia predsa využívajú aj presilovku, menovite JABROCKÝM, i keď v relatívnom pojme, keďže jeho strela z pravej strany bola tečovaná jedným z domácich hráčov, pričom puk pravdepodobne pomýlil Kováča.
     
    48:35
    Trenčín dal gól! Tak tentokrát domáci MELICHÁREK načrel do spomienok na skvelé časy na korčuliach, najskôr v pásme ťažkou orihrávkou našiel Blatného na strede, ten Pardavého, kapitán domácich vrátil Melichárkovi na pravý kruh, kde autor gólu dlhou sťahovačkou na stred na backhand položil Volentiera na ľad a povedľa neho do prázdnej skóroval.
     
    43:12
    Trenčín dal gól! Chovan na modrej zachránil puk, nahodil po pravej strane k Tvrdoňovi, jeho zakončenie spoza čiary blokované brankárom, k puku sa dostal TYBOR, oblúčikom nakorčuľoval na stred a bočnej čiary kruhu na vhadzovanie nechytateľne zavesil do bližšej šibenice.
     
    36:43
    Trenčín dal gól! Ušmdrlaný gól domácich. Hostia nedôrazne vyhadzovali puk z pásma, od obrancu na pravej modrej, ktorý futbalovo korčuľou kopol do puku v snahe nepustiť ho popri mantineli von z pásma na pravý kruh k Tvrdoňovi, ten backhandom nahodil do brankára, Volentier puk vyrazil nad seba, stratil nad ním kontrolu aj prehľad o jeho výskyte, guma padla na ľad, kde najskôr Blatný v dorážke neuspel, podarilo sa to až TYBOROVI do odkrytej brány.
     
    16:36
    Trenčín dal gól! Tentokrát potrebovali domáci len 7 sekúnd na využitie presilovky. Domáci získali vhadzovanie, puk od Melichárka do rohu k Blatnému, ten sa natlačil na žrdku, z uhlu a tesnej blízkosti zakončil, puk od Volentiera pred druhú žrdku, kde sa kapitán domácich PARDAV7 v backhandovej dorážke do prázdnej brány konečne po dlhej dobe strelecky presadil.
     
    12:06
    Martin dal gól! Martin dáva gól, puk z ľavého rohu v útočnom pásme k Themárovi, ten si natiahol krok pred bránu na opačnú žrdku, položil Kováča, na ľad, zakončil, jeho puk ešte golman s pomocou obrancu vykryl, ale dorážke BERANA už nezabránil.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 17. Pardavý (Blatný, Melichárek), 37. Tybor (Blatný, Tvrdoň), 44. Tybor (Tvrdoň, Chovan), 49. Melichárek (Pardavý, Blatný) - 13. Beran (themár), 55. Jabrocký (Galamboš, Ďatelinka)


    HK DUKLA Trenčín:
    HK VITAR Martin: