Zvolen – Trenčín 5:1 (kon.) | Nitra – Skalica 3:4 (po pr.) | Žilina – B. Bystrica 1:6 (kon.)
HC Slovan – Košice 4:1 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
MHA Martin
Piatok 21.01.2011, 18:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Poprad dal gól! JAN KOPECKÝ dostal puk do jazdy od Kloudu a prienik do pásma po pravom krídle premenil štipľavou strelou na gól. Asistencia Peter Klouda.
     
    26:14
    Martin dal gól! Volentier vykorčuľovával za signalizovaného vylúčenia na striedačku, tam si priťukol so spoluhráčom a vracia sa späť do brány, pretože šiesty hráč namiesto neho už nebude potrebný. Melicherčíka prekonáva z ľavej strany IVAN ĎATELINKA, asistencia Ľuboš Velebný.
     
    18:00
    Poprad dal gól! Kopecký dostal puk do jazdy, stredom sa pustil na nájazd, plánoval forsberga do ľavej strany, v ceste ale stál natiahnutý Volentierov betón, z druhej vlny dobehol JAROSLAV KMIŤ a doklepol puk do brány. Asistencie Jan Kopecký, Stanislav Jasečko.
     
    13:24
    Poprad dal gól! ARNE KROTÁK prekonáva zblízka Volentiera prízemnou strelou k ľavej tyčke.
     
    11:35
    Poprad dal gól! Domáci si v presilovke posúvali puk, Kuľha si ho vymenil na modrej so Suchým, potom krížne na Škoviru, ktorému prihrávka vôbec nesadla, no spracoval si puk, našiel medzi kruhmi voľného EMILA LUNDBERGA, ktorý sa ešte pozrel na bránu. Keby vedel po slovensky, mohol sa Volentiera hádam aj opýtať, či mu nebude prekážať, keď napne jeho sieť, a napol ju veru efektne, puk ostal visieť vo vinkli. Asistencia Miroslav Škovira a Martin Kuľha.
     
    9:32
    Martin dal gól! Rýchly prechod do protiútoku, Markovič prihral do pravého kruhu ANDREJOVI THEMÁROVI, ktorý otvára skóre zápasu. Asistencie Jaroslav Markovič a Tomáš Brcko.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 12. Lundberg (Škovira, Kuľha), 14. Kroták, 18. Kmiť (Kopecký, Jasečko), 60. Kopecký (Klouda) - 10. Themár (Markovič, Brcko), 27. Ďatelinka (Velebný)


    HK Poprad: Marcel Melicherčík (Klempa st.) - Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kledrowetz, J. Brejčák, D. Kramár - Kuľha, Lundberg, Škovira - A. Lapšanský, Kmiť, Kroták - J. Kopecký, Klouda, T. Jaško - P. Svitana, Mlynarovič, M. Vandas - R. Rapáč
    MHA Martin: Volentier (Mišovec) - A. Novotný, Ďatelinka, Klepáč, Hri§a, Velebný, Brcko, Obuch - Uram, Beran, Jabrocký - Appel, Zeliska, Važan - Markovič, Galamboš, Themár - Jonák, Sobota.

    Rozhodca: Ország - Kalina, Smrek

    Diváci: 3218