Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:0 (kon.) | Zlín – Kladno 3:0 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 1:7 (kon.) | Plzeň – Sparta Praha 2:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 4:2 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:2 (4:0, 1:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
cz Utorok 18.01.2011, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    43:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Alespoň jedna velká radost na straně Mladé Boleslavi! Ukázkově se totiž prosadil Tomáš Hyka, když si na brankovišti položil Hamerlíka a poslal puk do úplně prázdné brány! Na střídačku tak putuje i památeční puk za jeho první branku kariéry! Asistence: Darrel Hay, Nikola Gajovský.
     
    39:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav má, zdá se, po sebemenších nadějích! Stanislav Hudec poslal do samostatného úniku JANA PETERKA, který se podruhé v zápase tváří v tvář Valentovi nemýlil. Tentokráte nasměroval puk mezi jeho betony! Asistence: Stanislav Hudec.
     
    37:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav potrestala ospalé tempo domácího týmu! Na pravém kruhu se puku ujal MICHAL TVRDÍK a tvrdou ránou poslal puk do růžku Hamerlíkovy brány! Asistence: Zdeněk Bahenský.
     
    11:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAN PETEREK přišel k další brance jako slepý k houslím! Omlouvám se, že jsem nestihl postřehnout jméno mladoboleslavského beka, který chyboval. Z pozice posledního se nechal lacině obehrát a pustil tím třineckého tahouna do samostatného úniku. Vykoupaný Valent neměl nárok! Bez asistence.
     
    7:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Akce hodná zlaté helmy a třibrankový úprk Třince! Radek Bonk křižnou přihrávkou našel volného Semana mezi kruhy, který měl před sebou prakticky jen brankáře. Místo naznačeného zakončení ale další křižnou přihrávkou vyzval k brance VOJTĚCHA POLÁKA, který se do prázdné brány nemohl mýlit! Asistence: Daniel Seman, Radek Bonk.
     
    6:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pohyb první formace Třince na Boleslav platí! Dlouhé obléhání unavené pětice zakončil hodně překvapivou ránou z úhlu MARTIN RŮŽIČKA, jehož pokus se odrazil od dvou tyčí a doklepl ho do brány Jiří Polanský. Po krátké rozvaze u videa rozhodčí uznali branku nejlepšímu střelci Třince Růžičkovi! Asistence: Jiří Polanský.
     
    0:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři začali s velkou bravurou! DAVID KVĚTOŃ si při prvním založení útoku na modré klepal za obranou o puk marně, při druhém pokusu o střední pásmo už ale milimetrovou přihrávku od Daniela Semana dostal a samosatný únik zakončil povedeným bekhendovým blafákem! Asistence: Daniel Seman.

    Adam Sušovský

    Góly a asistencie: 1. Květoň (Seman), 7. Růžička (Polanský), 8. Polák (Seman, Bonk), 12. Peterek, 40. Peterek (Hudec) - 38. Tvrdík (Bahenský), 44. Hyka (Hay, Gajovský)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Štach, Krajíček, Vágner, Hrabal - Květoň, Polanský, Růžička - Zagrapan, Peterek, Adamský - Polák, Bonk, Varaďa - McGregor, Orsava, Hrňa.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz - Hay, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Mikuš, Žabka, Loskot - Mikulík, Divíšek, Plodek - Bahenský, Štefanka, Tvrdík - Boháč, Vrbata, Nouza - Hyka, Gajovský, Matějovský

    Rozhodca: Minář, Mikula - Prchal, Kis