Žilina – Martin 3:2 (po pr.) | Nitra – Zvolen 4:0 (kon.) | B. Bystrica – Poprad 6:4 (kon.)
HC Slovan – Skalica 4:1 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
HK Poprad
Piatok 14.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Poprad dal gól! Bleskový protiútok po nevyužitej šanci Banskej Bystrice, Lapšanský sa predral pred Šimonoviča, neprekonal ho, ale puk zostal voľný pre KMIŤA, ktorý skóruje
     
    50:43
    Banská Bystrica dala gól! Pekný hokejový moment, domáci v útoku trošku vyšachovali hostí, HLINKA dostal puk na ľavú stranu, bol v kruhu voľný, naznačil strelu, Klempu si položil na ľad a potom poslal puk ponad neho tam kam patrí - 6:3
     
    38:50
    Poprad dal gól! Presilovku hostia využili, keď Šechný vyrobil chybu v strede ihriska, zbytočne vyvádzal puk a nabádal do brejku spoluhráčov, tí išli striedať, využil toho Kroták, ktorý poslal puk KMIŤOVI a ten strieľa gól aj so šťastím tiesnený, keď Šimonovič čakal prihrávku, Dôležitý gól Popradu.
     
    31:56
    Banská Bystrica dala gól! Rýchla odpoveď, pekná akcia baranov, keď Hvila z ľavej strany našiel na pravej voľného WEISSMANNA, ktorý v pokľaku z metra poslal puk pri ľavej žrdi za Klempu - 5:2. Druhá asistencia Šechný.
     
    31:10
    Poprad dal gól! Z ničoho nič nečakaná odpoveď hostí, J. Brejčák našiel LAPŠANSKÉHO, ktorý z medzikružia nikým nekrytý a voľný prekonáva Šimonoviča.
     
    25:42
    Banská Bystrica dala gól! Neuveriteľné! V oslabení o dvoch hráčov pri striedaní oboch tímov získal puk Hudec, prihral ho CEBÁKOVI a ten prešiel do útoku, zasekol hráčov Popradu a vystrelil - 4:1!
     
    23:07
    Banská Bystrica dala gól! Presilovka využitá, Cebák strieľal od modrej a pred bránkou tečoval puk Sýkora a ešte pred čiarou aj Biro, ale gól pripísaný SÝKOROVI - 3:1. Druhá asistencia Lažo.
     
    20:59
    Bánská Bystrica dala gól! Tak útočenie sa vypláca, presadil sa pekným spôsobom HLINKA, keď z otočky zakončoval z asi troch - štyroch metrov pred Melicherčíkom a poslal puk za jeho chrbát, treba vidieť, asistoval Hvila.
     
    17:32
    Bánská Bystrica dala gól! Gól strelil LAŽO v presilovke, strieľal od mantinelu z ľavej strany spoza kruhu a ten prešiel za Melicherčíka, keď dobrú prácu odviedol pred ním Sýkora.
     
    1:44
    Poprad dal gól! Domáci v úvodnej minúte nepožičali puk hosťom, no po zmene prvých formácii sa presadila druhá popradská, Kroták nepresne posielal puk, toho sa však zmocnil LAPŠANSKÝ a strieľal najprv do žrde, potom dosledoval situáciu, od zadného mantinelu prešiel až pred Šimonoviča a prekonal ho!

    Jozef Balko

    Góly a asistencie: 18. Lažo (Cebák), 21. Hlinka (Hvila), 24. Sýkora (Cebák, Lažo), 26. Cebák (Hudec), 32. Weissmann (Hvila, Šechný), 51. Hlinka (Hvila, Vantroba) - 2. Lapšanský, 32. Lapšanský (Brejčák J., Jasečko), 39. Kmiť (Kroták), 58. Kmiť (Lapšanský)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič - Cebák, Biro. Vantroba, Bambúch. Kolba, Paľov. Kubka, Vizváry - J. Sýkora, Hudec, Lažo - Rumpel, Hlinka, Hvila - Weissmann, Šechný, Kútny - Petro, Češík, Heizer.
    HK Poprad: Melicherčík - Kasík, R. Suchý. Jasečko, J. Brejčák. Kledrowetz, Bjork. Nádašdi, Kramár - Svitana, Lundberg, Škovira - Lapšanský, Kmiť, Kroták - J. Kopecký, Klouda, T. Jaško - Rapáč, Mlynarovič, Paločko.

    Rozhodca: Gašparík - Bundil, Horínek