Trnava – Topoľčany 2:1 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Topoľčany
Piatok 14.01.2011, 17:00 • Zimný štadión Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    58:55
    Vylúčenie Topoľčany, Matúš Chrenko, dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    56:06
    Vylúčenie Topoľčany, Peter Krecháč, dve minúty za hákovanie.
     
    51:32
    Vylúčenie Trnava, Martin Čunderlík, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    50:25
    Topoľčany daly gól! Gráčikovu strelu z ľavého kruhu ešte vyrazil Haršáni späť do hry, MARTIN HAVLÍČEK z uhla z ľavej strany poslal puk pod brvno Stachovej brány. Asistencie Juraj Gráčik a Libor Káčer.
     
    48:54
    Trnava dala gól! Predsa sa to podarilo! KRISTIÁN KRAJČÍK nabehol do pásma z druhej vlny a strelou spomedzi kruhov poslal puk na bránu, pomedzi Hippíkove betóny prepadol až za bránkovú čiaru. Asistencie Marek Mertel a Martin Hlavna.
     
    48:18
    Neskutočné. V oslabení prečíslenie Trnavy, Hlavna pekne našiel Grmana, ten mal pred sebo ležiaceho brankára, no puk nedokázal z prvej dvihnúť ideálne, končí na zadnom mantineli. Vzápätí sa ešte dostal do hry, za bránkoviskom stál Hlavna a chcel doraziť puk, ktorý prepadával po druhej Grmanovej strele za brankára, no jeden z hosťujúcich obrancov ho vypichol preč.
     
    46:49
    Vylúčenie Trnava, Jozef Hutár, dve minúty za podrazenie.
     
    46:20
    Dobrý sa dostal do vyloženej šance, no Stacho mu ju lapačkou zmaril.
     
    44:45
    Obrovská šanca hostí, Mihalik potiahol do pásma po ľavej strane, na pravej mu korčuľoval Košecký, poslal mu puk pred bránu, no junior tiesnený nedokázal puk usmerniť.
     
    44:03
    Haršáni ostal po zákroku ležať na ľade, hlavný rozhodca nechal dohrať hru, Trnava sa v troch dostala do pásma, po kľučke ale prihrávka, ktorú adresát nečakal a zamotal sa pri vyťahovaní puku od súpera. Obranca sa už dvihol spoza vlastnej brány a korčuľuje na striedačku držiac sa za tvár.
     
    35:22
    Vylúčenie Topoľčany, Matúš Chrenko, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    24:17
    Vylúčenie Topoľčany, Matej Múčka, dve minúty za hrubosť.
     
    23:25
    Vylúčenie Trnava, Karol Zachar, dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    21:04
    Hlavna je takisto pri chuti, rozbehol sa dopredu po pravej strane a skúšal to sám, nepríjemne narazil do brány.
     
    17:29
    Krecháč si vypýtal puk na modrú, dostal ho, Stacho mal dosť času aby sa presunul proti jeho strele, Krecháčovi sa otvoril priestor k bráne akoby klepkaním čepeľou o ľad si vypýtal nielen prihrávku ale aj prázdnu cestu k zakončeniu, riadne napriahol a strelou zabil pripravený postoj Stacha, pretože to nemierilo na vinkel ako asi brankár čakal. Reflexne to vyrazil za bránu.
     
    16:16
    Vylúčenie Trnava, Karol Zachar, dve minúty za hákovanie.
     
    14:44
    Trnava dala gól! Vzadu už ostal len jeden obranca, dopredu to po ľavej strane ťahal Krajčovič a za ním celý roj hráčov, na pravej strane sa mu črtal Bohunický, no on to prenechal za sebou na KRISTIÁNA KRAJČÍKA, ktorý puk zavesil do vinkla! Asistencie Marek Krajčovič a Milan Grman.
     
    6:55
    Tak teraz sa musel Stacho predviesť, Mihalik zachytil puk v strednom pásme a z pravého kruhu vystrelil, Stacho lapačkou.
     
    3:11
    Menšie technické problémy, a tak sumarizujeme priebeh presilovky, z ktorej nám čas ukrojil už podstatnú časť. Na úvod sa Topoľčany oslobodili, neskôr však musel čeliť Hippík nejednej strele, od modrej puk len tesne minul bránu. Podobne teraz po Mertelovej dorážke spoza hráča, keď puk pred bránu doviezol Schmidt.
     
    1:52
    Vylúčenie Topoľčany, Branislav Hippík, dve minúty za zdržiavanie hry - vyhodenie puku z hracej plochy.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Krajčík (Krajčovič, Grman), 49. Krajčík (Mertel, Hlavna) - 51. Havlíček (Gráčik, Káčer)


    HK Gladiators Trnava: Marek Stacho - Kristián Krajčík, Tibor Schneider, Jozef Reho, Marián Haršáni, Juraj Joanidis, Karol Zachar - Marek Mertel, Milan Grman, Rastislav Barčák - Dalimír Jančovič, Martin Čunderlík, Martin Hlavna - Jozef Hutár, Dávid Schmidt, Stanislav Valach - Ján Bohunický, Marek Krajčovič, Patrik Šoltys.
    HC Topoľčany: Branislav Hippík - Milan Kabát, Peter Krecháč, Andrej Drahovský, Matej Múčka, Jozef Ondruška, Boris Oravec - Juraj Gráčik, Libor Káčer, Martin Havlíček - Ľuboš Dobrý, Matúš Chrenko, Andrej Kmeč - Lukáš Tvrdík, Martin MIhalik, Miloš Bystričan - Dávid Košecký, Marek Klačanský, Štefan Vystavil

    Rozhodca: Juraj Hauko - Martin Otrubčák, Vladimír Brath

    Diváci: 218