K. Vary – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
BK Mladá Boleslav
cz Štvrtok 06.01.2011, 18:15 • O2 arena • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ MICKA se zapsal mezi třelce utkání, když trefil prázdnou bránu při Mladoboleslavské power play. Asistence: Petr Jelínek.
     
    50:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    MICHAL VONDRKA si vychutnal Schwarze v nájezdu. Bekhendový blafák zakončil famózní střelou pod víko. Bez asistence.
     
    33:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ SVOBODA vrací červenobílým vedení. Branka byla výsledkem dlouhého tlaku domácích. Nejprve střílel Kadlec z mezikruží, Vondrka tečoval, ale mimo. Kotouč se pak odrazil od zadního hrazení přímo na hůl Svobody. Ten jen zametl touš do prázdné brány. Asistence: Michal Vondrka, Petr Kadlec.
     
    25:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byla nádherná akce v podání tria Boleslavských hráčů. Nejprve se rozjel Boris Žabka, nahrál na modrou Tvrdíkovi, který sklepl kotouč z první na rozjetého TOMÁŠE DIVÍŠKA a ten pak nedal Kopřivovi střelou pod beton šanci. Asistence: Michal Tvrdík, Boris Žabka.
     
    21:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MAREK LOSKOT vrací Boleslav do utkání. Najel si za bránu, tam vybojoval kotouč, prosvištěl k levému kruhu a střelou zápěstím vymetl pověstnou pavučinku z růžku Kopřivovy klece. Bez asistence.
     
    16:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAN BENDA předvedl nádhernou individualitu. Obkroužil bránu, rozhlédl se a když neviděl žádného volného spoluhráče, tak se obtočil kolem tyčky a zavěsil za Schwarzova záda. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    12:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    JIŘÍ DOLEŽAL zamířil přesně od modré čáry a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vladimír Roth, Petr Jelínek.

    Tomáš Svoboda

    Góly a asistencie: 13. Doležal (Roth, Jelínek), 17. Benda (Pospíšil), 34. Svoboda (Vondrka, Kadlec), 51. Vondrka, 60. Micka (Jelínek) - 22. Loskot, 26. Divíšek (Tvrdík, Žabka)


    HC Slavia Praha: Kopřiva - Žižka, Kadlec, Kuboš, Tomica, Roth, Vašíček, Špelda - Benda, Vondrka, Pospíšil, Svoboda, Jelínek, Poletín, Třetina, Žejdl, Micka, Doležal, Kolařík, Sklenář, Barák
    BK Mladá Boleslav: Schwarz - Hay, Marušák, Lehikoinen, Čížek, Macháček, Žabka, Mikuš, Rýgl - Bahenský, Divíšek, Tvrdík - Boháč, Štefanka, Nouza - Matějovský, Vrbata, Loskot - Hyka, Belay, Lenc

    Rozhodca: Minář, Šír - Svoboda, Kalivoda

    Diváci: 3097