Třinec – Slavia 5:3 (kon.) | Kladno – Pardubice 4:3 (po s.n.) | Berani Zlín – K. Vary 5:4 (po s.n.)
Litvínov – Motor ČB 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:7 (kon.)
Liberec – Sparta Praha 3:2 (kon.)
po s.n.
Rytíři Kladno
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 04.01.2011, 17:30 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    66:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Radek Bělohlav zvolil úplně stejné zakončení jako SACHA TREILLE. Právě francouzský útočník je střelcem vítězné branky.
     
    55:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ztratili puk. Pavel Patera dlouho čekal a pak nahrál rozjetému JINDŘICHU KOTRLOVI, který po přejetí modré propálil Růžičku. Asistence: Pavel Patera.
     
    30:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté ale hned odpověděli. ADAM PINEAULT odvedl před brankou výbornou práci. Na hranici faulu si poradil s Bílkem a následně se mu podařilo také dorazit střelu Kočího. Asistence: Václav Kočí.
     
    30:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Procházkovu střelu tečoval JIŘÍ KUCHLER a puk přepadl dezorientovanému Růžičkovi přes záda až do branky. Asistence: Libor Procházka.
     
    21:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A krásnou kombinací se dostávají do vedení! Somík posunul puk na Bartka, který ho přes brankoviště předložil PETRU KOUKALOVI, pro kterého již nebyl problém zasunout puk za bezmocného Faltera. Asistence: Martin Bartek, Radovan Somík.
     
    10:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Doteď měli domácí borci dost smůlu v koncovce. Teď jim ale pomohlo štěstí. střelu DAVIDA RŮŽIČKY tečoval jeden z hostujících hráčů do protějšího kouta bezmocného Martina Růžičky. Asistence: Radek Bělohlav.
     
    3:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    JAN KOLÁŘ přejel modrou čáru. Domácí se ještě chvíli zlobili, že šlo o ofsajd. Rozhodčí ale nechali hru pokračovat a pardubický útočník vymetl šibenici. Asistence: Rastislav Špirko.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 11. Růžička (Bělohlav), 31. Kuchler (Procházka), 56. Kotrla (Patera), 66. Treille - 4. Kolář l. (Špirko), 22. Koukal (Bartek, Somík), 31. Pineault (Kočí)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - J. Drtina, Piskáček, Mrázek, Procházka, D. Růžička, Toman, Šmach - Bicek, Patera, Kuchler - Treille, Kalla, Bílek - Eberle, Stieler, Bělohlav - Látal, Melka, Valský.
    HC Dynamo Pardubice: M. Růžička (Svoboda) - Kaberle, Kočí,Píša, Mezei, Nakládal, M. Drtina, Kolář ll. - Špirko, Bartek, Starý, Pineault, Koukal, Buchtele, Kolář l., Rákos, Radil, Nahodil, Zohorna, Kousal, Somík

    Rozhodca: Turčan, Homola - Bryška, Novák

    Diváci: 1784