Třinec – K. Vary 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Berani Zlín 4:0 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (po s.n.) | Slavia – Pardubice 1:5 (kon.)
po s.n.
HC Vítkovice Ridera
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1 sn)
HC Kometa Brno
cz Štvrtok 30.12.2010, 17:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kapitán KAMIL BRABENEC zajišťuje pro svůj tým druhý prémiový bod, když proměňuje svůj samostatný nájezd - 2:3. Bez asistence.
     
    46:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je opět srovnáno! Vítkovičtí to sice nestihli v přesilovce, ale důležitý je gól. Burger nastřelil zadní mantinel, kotouč se odrazil před brněnského obránce, který na něj nedosáhl, aby jej vyhodil, takže se kotouč dostal přímo k VIKTORU UJČÍKOVI, který se kousek od branky napřáhl a umístil kotouč ke vzdálenější tyči - 2:2. Asistence: Jiří Burger.
     
    38:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští se dostali do situace dva na dva, Kvapil si najel před Málka, chtěl zavěsit, ale to se mu nepodařilo, RADIM HRUŠKA však šťouchl do puku a ležící Málek na šourající se kotouč už nedosáhl - 1:2. Asistence: Marek Kvapil.
     
    08:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Hosté se z protiútoku dostali do přečíslení dva na jednoho a po nahrávce Procházky se Málek nestihl přesunout k opačné tyči a RADEK DLOUHÝ skóruje do odkryté části branky - 1:1. Asistence: Radek Procházka, Ivan Huml.
     
    06:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí rozestavěni, Ujčík střílel zprava, ale nastřelil jen Trvajovy betony, Huna clonící před brankou posunul kotouč na ROMANA SZTURCE, který trefil odkrytou klec - 1:0. Asistence: Rudolf Huna, Viktor Ujčík.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 7. Szturc (Huna, Ujčík), 47. Ujčík (Burger) - 9. Dlouhý (Procházka, Huml), 39. Hruška (Kvapil), 65. Brabenec


    HC Vítkovice Ridera: Málek - Dudáš, Malík, Ovčačík, Trnka, Rehák, Voráček, Punčochář - Burger, Huna, Ujčík, Vrána, Klimek, Pohl, Tomas, Strapáč, Sýkora, Szturc, Šedivý, Svačina, Húževka
    HC Kometa Brno: Trvaj - Mojžíš, Stehlík, Houdek, Protivný, Malec, Bičánek, Kempný - Křivohlávek, Hruška, Kvapil, Polodna, Brabenec, Svoboda Jar., Procházka, Huml, Veselý, Svoboda Jak., Dlouhý, Fúzik

    Rozhodca: Pešina, Trombík - Jindra, Kostka

    Diváci: 8 169