Znojmo – Olomouc 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 5:3 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Písek – Tábor 1:4 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (po s.n.)
Vrchlabí – Kadaň 1:4 (kon.) | Beroun – Hr. Králové 0:1 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
HC Olomouc
cz Streda 29.12.2010, 17:30 • Hostan aréna • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Malá šarvátka před olomouckou bránou končí vyloučením na obou stranách. Za Znojmo odchází na dvě minuty Richard Jarůšek (ZNO), na druhé straně za stejný faul Michal Nedbálek (OLO).
     
    59:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Po nedorozumění v olomoucké rozehrávce se k puku dostal Říha, který spolu s ALEŠEM STAŇKEM ujel do přečíslení. Pro Staňka už nebylo velkým problémem zacílit kotouč do prázdné brány. Asistence: Vladimír Říha.
     
    59:05
    Oddechový čas pro domácí hráče.
     
    59:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Čeká nás ještě perný závěr. Hosté se přeci jen dočkali snížení. Po vyhraném buly se dostal k puku Ministr, který přesně narazil na hůl MARTINA VYRŮBALÍKA, ten z modré čáry prostřelil Přikryla. Asistence: Milan Ministr, Radim Kucharczyk.
     
    54:33
    Teď se decibely ještě zvýšily, neboť sudí posílá na trestnou Klimeše (ZNO) za hákování. Ale pane rozhodčí, to jste nemusel.
     
    53:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Sedm minut před koncem třetí třetiny zvyšuje náskok domácího týmu JIŘÍ BEROUN. Puk dlouho skákal v brankovišti, až se jej chopila znojemská letka a poslala jej za brankovou čáru. Asistence: Lubomír Štach, Vladimír Říha.
     
    50:51
    Přesto si odsedí trest za hrubost hráči obou týmů. Potrestán Komínek (ZNO) a Pekr (OLO). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    46:16
    Tutová šance Komínka! Ten vybruslil zpoza branky a zjevil se úplně sám před Žigárdym. Střelu však nedokázal nasměrovat tak, aby zvýšil znojemské vedení.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 1681 platících diváků.
     
    43:32
    Nastávají hořké chvilky pro Znojmo. Na trestnou lavici míří Rangl (ZNO) za podražení.
     
    39:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Žigárdy se teď nejspíš ptá na otázku, jak tam ten puk mohl projít? Byla to prostě haluz! LUBOMÍR ŠTACH chtěl z levého kruhu nejspíš jen nahodit puk, ale kotouč si to po zemi namířil přímo mezi betony olomouckého gólmana a Orli jdou znovu do vedení. Asistence: Vladimír Říha, Aleš Staněk.
     
    34:56
    A teď vybojoval přesilovku. Za hákování potrestán Mikel (OLO).
     
    29:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    PETR POLODNA našel skulinku ve výstroji Přikryla, když pálil z velmi ostrého úhlu a vyrovnává skóre zápasu. Asistence: Michal Černý.
     
    29:06
    Vyloučen Staněk (ZNO) za podražení.
     
    28:45
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tam! Přesnou mušku měl VLADIMÍR ŘÍHA, který obdržel přihrávku k pravé tyči od Jiřího Berouna. Znojemský hráč bez váhání vypálil a dokončuje obrat utkání. Žigárdy se nestihl přesunout. Asistence: Jiří Beroun, František Pospíšil.
     
    28:02
    Vyloučen Mikel (OLO) za hákování.
     
    26:52
    Vyloučen Lhotský (OLO) za držení.
     
    23:00
    Orli právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BEROUN získal puk od Františka Pospíšila ve středním pásmu, prohodil puk mezi nohama jednoho z bránících hráčů a upaloval sám na Žigárdyho. Střelou mezi betony vyrovnává. Asistence: František Pospíšil.
     
    19:57
    Vyloučen Komínek (ZNO) za hákování.
     
    16:11
    Kuriózní situace. Nejprve zůstal ležet hostující hráč na ledě po ataku s Orlem. Následně poskakoval puk po brankové čáře za Žigárdyho zády. Znojemští hráči sice zvedli ruce, ale rozhodčí puk v brance neviděl a rozpažil (udělal dobře, jak je vidět z opakovaného záznamu tady v režii kostky).
     
    13:20
    Velký zmatek před hostující brankou! Znojemští útočníci se pokoušeli dorazit odražený kotouč do branky za ležícího Žigárdyho, avšak marně.
     
    12:53
    Potrestán Vyrůbalík (OLO) za faul vysokou holí.
     
    11:09
    Mora jde do tří. Potrestán Domin (OLO) za hákování.
     
    09:35
    A Orli si zahrají dnes první početní výhodu. Na trestnou lavici míří Vyrůbalík (OLO) za faul loktem.
     
    07:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z rohu kluziště vybruslil až před Přikryla PETR DOMIN. Bez rozmyšlení vypálil a puk pronikl až za znojemského brankáře. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    05:12
    Vyloučen Říha (ZNO) za sekání.
     
    05:12
    Najíždějící Lhotský dostal přihrávku mezi kruhy. Stál úplně sám před Přikrylem, ale ten vytasil jeden ze svých vynikajících zákroků a svůj tým kryje i nyní.

    Lukáš Caha

    Góly a asistencie: 23. Beroun (Pospíšil), 29. Říha (Beroun, Pospíšil), 40. Štach (Říha, Staněk), 54. Beroun (Štach, Říha), 60. Staněk (Říha) - 8. Domin (Kucharczyk), 30. Polodna (Černý), 60. Vyrůbalík (Ministr, Kucharczyk)


    HC LERAM Orli Znojmo: Přikryl - Rangl, Stehlík, Štach, Lattner, Klimeš, Kolafa, Pospíšil - Staněk, Trojan, Havlík, Říha, Beroun, Vyletelka, Jarůšek, Bartoš, Komínek.
    HC Olomouc: Žigárdy (Prusek) - Bartoň, Vyrůbalík, Mikel, Janáček, Nedbálek, Lhotský, Ondrušek - Šedivý, Ministr, Kucharczyk, Domin, Haluza, Černý, Brančík, Polodna, Meidl, Coufal, Pekr, Haas, Staněk.

    Rozhodca: Wagner - Hejl, Skopal

    Diváci: 1691