Kadaň – Benátky n/J 7:2 (kon.) | Litoměřice – Písek 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 3:4 (po pr.)
Beroun – Chomutov 0:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:0 (kon.)
Hr. Králové – Ústí n/L 2:4 (kon.)
koniec po predl.
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Sobota 18.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    64:28
    Orli právě vstřelili branku!

    A je rozhodnuto. Tomáš Kolafa přiťukl kotouč volnému LUBOMÍRU ŠTACHOVI, jehož rána z volného prostoru v blízkosti levého kruhu proletěla po ledě podél Nerudova betonu do sítě! Asistence: Tomášm Kolafa.
     
    52:40
    Orli právě vstřelili branku!

    Orlí letka potřetí srovnává s Rebely krok. Po tvrdé ráně Tomáše Kolafy z vrcholu kruhů, jíž gólman Neruda vyrazil jen do prostoru vedle sebe, dorážel zblízka u pravé tyčky osamocený MARTIN PODEŠVA a po ledě vyrovnal! Asistence: Tomáš Kolafa, Jan Lattner.
     
    36:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté již byli v plném počtu, ale Rebelové si vynutili mohutný tlak, díky kterému se opět ujímají těsného vedení. Na modré čáře napřáhl z volného prostoru MICHAL KEMPNÝ a svou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě, přičemž skvělou práci odvedli clonící havlíčkobrodští útočníci! Asistence: Vojtěch Němec, Václav Meidl.
     
    33:40
    Orli právě vstřelili branku!

    Neuvěřitelná gólová hitparáda teď navštívila Kotlinu. Po nahrávce Tomáše Kolafy napřáhl v levém kruhu KAREL PLÁŠEK a šťastnou střelou prostřelil zaskočeného gólmana Nerudu! Asistence: Tomáš Kolafa.
     
    33:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď domácích. Jakub Stromko předložil z rohu znojemského pásma krásný pas na hůl ONDŘEJE ŠVAŇHALA, jenž si úplně sám před brankou srovnal puk na hůl a pohotovou střelou nad Horčičkův beton skóroval! Asistence: Jakub Stromko.
     
    33:02
    Orli právě vstřelili branku!

    A je vyrovnáno, znojemský tlak s sebou přinesl ovoce. Po sérii dorážek z předbrankového prostoru nakoenc procedil puk za Nerudova záda po ledě dorážející JAN TROJAN! Asistence: Radek Haman, Vladimír Říha.
     
    11:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do vedení. V útočném pásmu vystihl znojemskou rozehrávku VOJTĚCH NĚMEC, nabruslil si do prostoru mezi kruhy a polovysokou střelou, jíž ještě gólman Horčička tečoval betony, k pravé tyčce otevřel gólový účet zápasu! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 12. Voj. Němec, 34. Švaňhal (Stromko), 37. Kempný (Voj. Němec, Meidl) - 34. Trojan (Haman, Říha), 34. Plášek (Kolafa), 53. Podešva (Kolafa, Lattner), 65. Štach (Kolafa)


    BK Havlíčkův Brod:
    HC LERAM Orli Znojmo: