Benátky n/J – Litoměřice 4:2 (kon.) | Jihlava – Kadaň 4:1 (kon.) | Znojmo – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Olomouc – Tábor 1:3 (kon.) | Písek – Chrudim 6:1 (kon.)
Ústí n/L – Beroun 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Hr. Králové 4:6 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 15.12.2010, 17:30 • Hostan aréna • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    27:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Třebíčští fanoušci před deseti vteřinami zjistili, že gól jejich týmu neplatí, a nyní se musí rychle přeorientovat na to, že místo vedení prohrávají. Hrňa prostrčil puk do jízdy JIŘÍMU BEROUNOVI, který střelou po ledě ke vzdálenější tyči vrací Znojmu vedení. Asistence: Erik Hrňa.
     
    26:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže vzápětí Třebíč skóruje. Výborně to udělal především Nahodil, který zavezl puk do pásma, nenechal se od něj odstavit a poté přihrál před prázdnou branku zapomenutému PETRU OBDRŽÁLKOVI, jenž uklidil puk do sítě. Asistence: Lukáš Nahodil a Vilém Burian.
     
    22:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí skórují ve chvíli, kdy byli na ledě v hodně kombinované sestavě uprostřed střídání. Kolafův pas od pravého mantinelu překvapivě prošel až na střed kluziště na hůl volného ADAMA HAVLÍKA, který procedil puk mezi Francouzovými betony a za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Kolafa a Karel Plášek.
     
    12:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je první branka mezi seniory jako hrom! Znojemský odchovanec a stále ještě junior JAN TROJAN dostal na levé křídlo do jízdy puk, nic nevymýšlel, kousek za modrou napřáhl a příklepem vymetl pravý horní růžek Francouzovy klece. Asistence: Jan Lattner a Tomáš Kolafa.
     
    11:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nepovedenou početní výhodu završila Hrňova ztráta puku na útočné modré čáře, následné přečíslení dvou na jednoho zakončil skvělou střelou švihem k bližší tyči PETR OBDRŽÁLEK. Asistence: Lukáš Nahodil.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 13. Trojan (Lattner, Kolafa), 23. Havlík (Kolafa, Plášek), 28. Beroun (Hrňa) - 12. Obdržálek (Nahodil), 27. Obdržálek (Nahodil, Burian)


    HC LERAM Orli Znojmo: Horčička - Štach, Rangl, David, Lattner, Kolafa, Frolo, Stehlík - Říha, Haman, Trojan - Hrňa, Beroun, Podešva - Plášek, Staněk, Havlík - Vyletelka, Bartoš, Jarůšek - Komínek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Francouz - Bulička, Sláma, Dóczy, Kadela R., Ostrčil, Dudáš, Malinský, Kania - Burian, Obdržálek, Nahodil - Čech, Zahradník, Vondráček - Laš, Dolníček, Kadela E. - Přibyl, Ostřížek, Okál.

    Rozhodca: Horák - Guth, Rittich

    Diváci: 1906