Zvolen – Poprad 4:5 (kon.) | Nitra – Martin 3:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.)
HC Slovan – B. Bystrica 3:1 (kon.) | Košice – Skalica 8:2 (kon.)
koniec
HC Košice
8:2 (2:0, 2:1, 4:1)
HK Skalica
Nedeľa 12.12.2010, 17:30 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:17
    Košice dali gól! Nikto iný si to dnes nezaslúžil viac ako PETER BARTOŠ, ktorý po presnej strele strieľa hetrik a zvyšuje na celkovo 8:2.
     
    56:57
    Košice dali gól! Nádherná individuálna akcia JAROSLAVA KRISTEKA, ktorý prebral po chybe jedného z hráčov Skalice puk v strednom pásme, krásne sa predral až pred bránu kde ešte krajšou kľučkou prekonáva bezradného skalického brankára, krása.
     
    53:34
    Košice dali gól! Využitá presilová hra, keď sa nakoniec predsa pred bránou aj keď na 2x presadil ako správny kapitán PETER BARTOŠ, jeho gól tak mierne napravil chybu, keď oceliari inkasovali v početnej výhode.
     
    51:29
    Skalica dala gól! Druhý gól Skalice v početnej nevýhode, keď po zaváhaní oceliarov v strednom pásme prebral puk rozbehnutý TIBOR VIŠŃOVSKÝ, ktorý sa zoči-voči pred hudáčkom nepomýlil.
     
    50:21
    Košice dali gól! Pekná individuálna akcia MICHELA MIKLÍKA, ktorý cítil, že má pred sebou až veľa priestoru, natlačil sa pred bránu kde šikovnou strelou pod hornú tyč zvyšuje na 5:1, asistencia : Vorel.
     
    39:59
    Košice dali gól! Domáci hokejisti dávajú štvrtý gól v dnešnom zápase, veľkým otáznikov je však či bude ten gól vlastne platiť nakoľko ho PETER BARTOŠ strelili tesne pred koncom druhej tretiny, podľa môjho názoru to oceliari ešte stihli.
     
    32:47
    Skalica dala gól! Skalica sa z nenápadnej akcie dostáva k prvého gólu, keď poctivú prácu za bránou vykonal René Školiak, ktorý presnou strelou našiel pred Hudáčkom VIŠŇOVSKÉHO a po jeho strele sa hostia 1x v dnešnom stretnutí mohla tešiť z gólu, navyše v početnej nevýhode.
     
    28:54
    Košice dali gól! Obetavá hra v útočnom pásme priniesla na hokejky domáceho tímu tretí gólom, ktorého autorom bol MARCEL HAŠČÁK, jeho krkolomné zakončenie však slávilo úspech a puk skončil tesne pod hornou konštrukciou brány.
     
    19:40
    Košice dali gól! Domáci hokejisti pridávajú druhý gól o ktorý sa opäť postarala druhá formácia oceliarov, najväčší diel úspechu na tomto góle mal jednoznačne Peter Bartoš, ktorý sa nádherne predral až pred bránu, jeho strela sa však odrazila od betónu späť pred bránu kde sa 1x netrafil Richard Jenčík no následná strela VLADIMÍRA DRAVECKÉHO už našla to čo hľadala a diváci v Steel aréne sa tak môžu tešiť z ďalšieho presného pokusu svojich miláčikov.
     
    8:31
    Košice dali gól! Veľmi pekná kombinačná akcia domáceho tímu, keď po ľavej strane prenikol útočnou modrou čiarou Peter Bartoš, ten si počkal na vhodný čas a nahral priamo na hokejku svojho kolegu z útoku VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, ktorý s prehľadom prekonal skalického brankára.

    Rastislav Supik


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Dravecký (Bartoš), 20. Dravecký (Bartoš, Jenčík), 29. Haščák, 40. Bartoš (Jenčík), 51. Miklík (Vorel), 54. Bartoš, 57. Kristek, 60. Bartoš - 33. Višňovský (Školiak René), 52. Višňovský


    HC Košice: Hudáček (Halász) - Homér, Tabaček (A), Grman, Šterbák, Šeda, Deyl, Slimák, Gmitter - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš (C), Jenčík, Dravecký - Andrašovský (A), Frolík, Haščák - Huba, Baláž a Chovan.
    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Školiak, Grundling, Gula, Kloz, Jankovič, Magušin, Grman - Zálešák (A), Školiak (A), Višňovský (C) - Kutálek, Jarolín, Štepán - Lušňák, Mikušovič, Prokop - Jurík, Novák a Konečný.

    Rozhodca: Kubuš - Rovenský a Tornay

    Diváci: 5640